Monica Geuze weer gelukkig in de liefde

Show & Tel
Monica Geuze weer gelukkig in de liefde
Show & Tel

Monica Geuze weer gelukkig in de liefde

Monica Geuze weer gelukkig in de liefde

In de nieuwste podcastaflevering van Geuze & Gorgels liet ze namelijk een klein, maar zeer sappig detail los: ze is weer van 't straat! "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", verklaart Monica met een soort mysterieuze charme. Heel de stad bruist van de nieuwsgierigheid. Wie o wie mag de nieuwe vlam van Monica zijn?

Prille liefde voor Geuze

Volgens Kaj Gorgels, haar podcastpartner in crime, is deze romance nog verser dan de ochtenddauw. "Zo pril als de neten", om precies te zijn. Monica, die eind vorig jaar nog aangaf open te staan voor een nieuwe vonk, lijkt haar woorden in daden om te zetten. De vraag die op ieders lippen brandt: wie heeft Monica's hart veroverd?

Zijn naam: James Lawrence

De speurneuzen van Reality.FBI denkt het te weten: Monica Geuze dat met de 31-jarige voetballer James Lawrence, een Welsh-Engelse voetballer die voornamelijk uitkomt als centrale verdediger. Hij verruilde FC St. Pauli in juli 2022 voor 1. FC Nürnberg. Hij heeft ook de nodige internationale ervaring: Lawrence maakte in 2018 zijn debuut in het Welsh voetbalelftal.

In de video hieronder stelt James zich voor:

Vriend Monica Geuze is oud-speler van Ajax

James Lawrence speelde eerder voor Ajax (2009–2011), Sparta Rotterdam (2011–2012) en RKC Waalwijk (2012–2014)

Rijk Hofman heeft overigens nog niet gereageerd.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties