Monica Geuze volledig in paniek: 'Heeft hij die soa van mij?'

Show & Tel
Monica Geuze volledig in paniek: 'Heeft hij die soa van mij?'
Show & Tel

Monica Geuze volledig in paniek: 'Heeft hij die soa van mij?'

Monica Geuze volledig in paniek: 'Heeft hij die soa van mij?'

Monica Geuze is nog altijd vrijgezel en proeft dan ook rijkelijk van een gevarieerd mannenbuffet. Soms een langharige kwibus met nagellak en soms een stuk antiek dat nog nauwelijks op zijn benen kan staan. Het kan alle kanten op. Natuurlijk kan zo'n wisselend dieet wel eens probleempjes opleveren. "Hij had opeens klachten bij zijn geslachtsdeel!"

In elkaar gezakt

In haar podcast met beste vriend Kaj Gorgels deelt Monica wel eens sappige details over haar vrijgezellenbestaan. Zo had ze laatst bijvoorbeeld een dinner met een buitenlandse knaap van 50-plus. Deze kon aan het eind van de avond nog moeilijk overeind blijven en zakte vervolgens op de stoep voor het restaurant in elkaar. "Hij was zó dronken,'' vertelde Geuze daarover. Ze heeft hem vervolgens in een taxi geschoven en is zelf doorgegaan naar een club.

'Klachten bij geslachtsdeel'

Nu breekt er een nieuw hoofdstuk aan in de horrorbundel van Monica. Ze vertelt in de nieuwste aflevering van de podcast dat ze een man heeft ontmoet, met wie het iets serieuzer lijkt te zijn. De twee zijn al meerdere malen op date geweest en inmiddels ook tussen de lakens gekropen, met alle gevolgen van dien. Een paar dagen na die beruchte nacht kreeg Geuze opeens een verontrustend appje: "Hij zegt: ‘Nou, ik heb sinds dit weekend last van klachten bij mijn geslachtsdeel…’ Zes weken daarvoor heb ik onbeschermd seks met iemand gehad. En ik dacht gelijk: kut, dat kan dan van die persoon komen. Dan heb ik het. En nu heeft hij van mij een soa. Dat is zo’n kutgevoel.”

Irritatie

Complete paniek, maar dat bleek achteraf niet nodig. Monica testte negatief: “Toen ging hij naar de huisarts en bleek het gewoon een irritatie te zijn. Het was na een week weg. Nou, ik heb echt gewoon 24 uur in blinde paniek geleefd.” Of Monica en de jeukzwans nog samen zijn, is onduidelijk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties