Nederlandse DJ steelt Jutta Leerdam van Jake Paul

Show & Tel
Nederlandse DJ steelt Jutta Leerdam van Jake Paul
Show & Tel

Nederlandse DJ steelt Jutta Leerdam van Jake Paul

Nederlandse DJ steelt Jutta Leerdam van Jake Paul

Het is oppassen geblazen voor Jake Paul. Een Amsterdamse deuntjesmaker heeft het namelijk voorzien op zijn wijffie. Hij heeft zelfs het nummer 'Jutta' aan haar gewijd en de ijsprinses gaat er duidelijk lekker op. Zo blijkt uit een video die Jutta Leerdam op TikTok plaatst. "Hopen dat Jake het niet kan verstaan."

De producer opereert onder de artiestennaam VNO en is vooral actief in het Amsterdamse nachtleven. Onlangs heeft hij een snippet gelekt van zijn nieuwe nummer genaamd Jutta, waarin hij onder anderen zingt: 'Jutta, Jutta, baby ik ben ook een schaatser. Zullen we nog een rondje maken?'

'Sorry lieffie'

Inmiddels is Leerdam ook op de hoogte van het nummer. Op TikTok plaatst ze een video waarin ze het lachend beluistert. "Wanneer je in een meeting zit, maar je zus je een nummer via TikTok stuurt,'' schrijft ze erbij. De producer reageert onmiddelijk onder haar video: "Sorry lieffie." Flirten kan die man wel. "En nu maar hopen dat Jake zijn Nederlands niet goed genoeg is om dit te verstaan,'' reageert een fan grapppend.

SMS van Jake

De producer heeft een fragment van het nummer op zijn TikTok-account gegooid. Daarbij plaatst hij een (hoogstwaarschijnlijk neppe) screenshot van een zogenaamde SMS van Jake Paul: "Why'd you make a song about my girl, what's wrong with you dude?"

Gelukkig heeft Leerdam in ieder geval haar lijflied gevonden:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties