Officieel: Heel Nederland is klaar met Duncan Laurence

Show & Tel
Officieel: Heel Nederland is klaar met Duncan Laurence
Show & Tel

Officieel: Heel Nederland is klaar met Duncan Laurence

Officieel: Heel Nederland is klaar met Duncan Laurence

Het is ondertussen duidelijk dat heel Nederland het gehad heeft met Songfestival winnaar Duncan Laurence. Hij stond zaterdag gezellig op het podium van het Eurovisie Songfestival in Liverpool zijn eigen hit te zingen, luttele dagen nadat hij zijn team de afgrond tegenmoet zag gaan. Na verscheidene uithalen van kritiek laat nu ook zanger Lee Towers van zich horen.

Mentor from hell

Het is niet de eerste keer dat bekend Nederland zich uitspreekt over Duncan: onder andere Evert Santegoeds, Bram Moszcowitcz, Angela de Jong en topfotograaf William Rutte hadden een aardig woordje te spreken over de zanger. De laatste begreep maar niet hoe hij zijn team zo in de steek kon laten. 'Ik vind het echt schandalig dat we helemaal niets van Duncan Laurence horen. Wat moeten die mensen hierna nog? Het zijn twee mensen die aan het begin van hun carrière staan. Ze worden nu overal afgefikt en dan neemt ook nog eens niemand het voor je op. Wat ga je nog doen dan?'

Lee Towers haalt uit

Ook Wouter Hardy, die heeft meegeschreven aan de hit Arcade van Duncan, is gedupeerd. Deze moest zelfs traumatherapie volgen na alles wat Duncan hem had aangedaan. Nu sluit ook zanger Lee Towers zich aan bij het rijtje van haters. Volgens Lee: 'Hij heeft het Songfestival vorige keer gewonnen, maar de manier waarop men de afgelopen twee jaar met elkaar is omgegaan, dan denk ik: ja… Ook met die producer die erbij betrokken was. Beneden alle peil. Ik heb daar niks mee. Dat zijn mijn type mensen niet. Laat ik het zo zeggen.'

All about Duncan

Duncan zong afgelopen zaterdag in de finale van het Songfestival You'll never walk alone als een tribute naar Oekraïne, maar zelfs daarvan wilden de Nederlanders niks weten. Volgens Laurence zong hij het lied omdat zijn vader en opa dit altijd voor hem zongen. Aldus Story-baas Guido den Aantrekker: 'It’s all ‘bout me. All.' Tv-twitteraar Victor Hopman vond het een pijnlijke lied-keuze. 'Ironisch wanneer je een muzikaal duo moest begeleiden maar je jezelf totaal niet liet zien'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties