Olcay Gulsen heeft een appeltje te schillen met Ruud de Wild: 'Waarom ben je zo?'

Show & Tel
Olcay Gulsen heeft een appeltje te schillen met Ruud de Wild: 'Waarom ben je zo?'
Show & Tel

Olcay Gulsen heeft een appeltje te schillen met Ruud de Wild: 'Waarom ben je zo?'

Olcay Gulsen heeft een appeltje te schillen met Ruud de Wild: 'Waarom ben je zo?'

Olcay Gulsen blikt terug op haar liefdesverhouding met plaatjesspinner Ruud de Wild. In gesprek met de Telegraaf laat de onderneemster weten wat het uiteindelijke breekpunt was. "Are you kidding me? Waarom ben je zo?"

Kinderachtig

Het showbizzkoppel was zo'n vier jaar samen voordat ze besloten hun wegen te scheiden. Aan de Telegraaf vertelt Olcay waarom ze niet langer met de diskjokcey door één deur kon. “Ik denk dat we gewoon twee heel andere mensen zijn, met andere interesses en andere dingen die we nodig hebben in ons leven,'' legt ze uit. “Ik vind dat wij een leuke, lieve en gezonde relatie hadden. Maar als je dan gaat samenwonen, merk je ook dat je heel verschillend bent." Ze heeft Ruud blijkbaar een 'ritmisch bestaan', terwijl zij juist heel impulsief leeft. "Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van. Het waren veel van dit soort kinderachtige dingen, waarvan ik bij mezelf dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo? Dat gevoel kreeg ik niet weg.”

Eigen geluk

Het was Olcay die een einde aan de relatie maakte. “Het kwam inderdaad wel iets meer vanuit mij, maar dat komt denk ik doordat ik een stuk jonger ben dan Ruud de Wild,” denkt Gulsen. “Ik zit gewoon niet in een fase van mijn leven dat ik ergens voor wil settelen. Ik wil het maximale uit mijn leven halen, en dan moet je ook voor je eigen geluk durven gaan.”

Geen vrienden meer

Na de breuk kwamen Olcay en Ruud nog wel eens bij elkaar over de vloer, maar ook deze vriendschap is inmiddels gestrand. “Ruud vindt dat een beetje lastig, maar ik hoop dat we straks in een fase komen waarin we wel weer normaal contact met elkaar hebben. Ik heb namelijk het idee dat we eigenlijk veel betere vrienden zijn dan geliefden. Maar ja, in een liefdesrelatie heb je dat andere ook wel nodig.”

Nooit meer samenwonen

Soms denkt Olcay dat een vaste relatie niet voor haar is weggelegd. “Ik ben echt een autonoom persoon, iemand die houdt van haar eigen leven en haar eigen vrienden en familie. Dat blijkt niet altijd makkelijk te combineren in de praktijk, daar ben ik nu al een paar keer tegenaan gelopen. Dat hele samenwonen hoeft voor mij misschien helemaal niet meer. Ik word niet blij van iemand die mij om elf uur in de ochtend belt: ‘Wat eten we vanavond?’ Ik weet dan nog niet eens of ik wel thuis ben. Ik ben echt helemaal happy als single.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties