Olcay Gulsen gaat deze zomer een eigen beachclub openen

Show & Tel
Olcay Gulsen gaat deze zomer een eigen beachclub openen
Show & Tel

Olcay Gulsen gaat deze zomer een eigen beachclub openen

Olcay Gulsen gaat deze zomer een eigen beachclub openen

Olcay Gulsen is schijnbaar heel wat van plan, zo laat ze weten in een 'Get ready with me' op TikTok. in de video maakt ze zichzelf klaar voor een dag vol belangrijke afspraken. De zakenvrouw is flink druk met een groots project, namelijk een eigen beachclub. "Ik ben zo excited!!"

Ollie zit niet stil. In 2004 lanceerde ze haar modelijn SuperTrash, een merk waar ze jarenlang aan werkte voordat ze er in 2018 de brui aangaf. Daarna is ze zich gaan focussen op een eigen cosmeticalijn: Olcay Gulsen Beauty. En wat blijkt? Er gaat nu zelfs een OGB-beachclub komen, zo laat ze weten op TikTok.

BN'ers in de horeca

Het wordt het zoveelste horecaproject van een BN'er. Zo beheert Rachel Hazes een uitgestorven theetent in Amstelveen die inmiddels dik in de min staat. Om de laatste restanten van haar pensioen er doorheen te jagen, opende de showbizzweduwe na deze flop nóg een horecazaak, dit keer aan de Spaanse kust en als ode aan haar wijlen man.

Ook Gordon is druk in de weer met zijn lunchroom Blushing in Blaricum, een zaak die eerder failliet ging maar waar de zanger opnieuw leven in wil blazen. En nu gaat ook Olcay zich wagen aan de wondere wereld van de horeca. Het concept is een soort strandtent waar ze vermoedelijk ook haar make-up gaat verkopen.

Beachclub Olcay

Volgens Olcay gaat het deze zomer nog gebeuren. "Ik heb er zooooveel zin in,'' laat ze weten. Waar de club wordt gegrondvest is nog onduidelijk, maar we gokken dat een 'beachclub' ergens aan onze vuilniszakgrijze kustlijn komt te liggen. Of de onderneemster heeft een aanhanger vol speelzand geregeld en gaat een fopstrand aanleggen in het centrum van Amsterdam. We sluiten niks uit.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties