Olcay Gulsen wil Yvon Jaspers van de buis: 'Vreselijk!'

Show & Tel
Olcay Gulsen wil Yvon Jaspers van de buis: 'Vreselijk!'
Show & Tel

Olcay Gulsen wil Yvon Jaspers van de buis: 'Vreselijk!'

Olcay Gulsen wil Yvon Jaspers van de buis: 'Vreselijk!'

Olcay Gulsen is geen groot fan van presentatrice Yvon Jaspers. Sterker nog, ze noemt de datingcoach voor agrariërs 'vreselijk'. Jeetje, wat heeft het Boer Zoekt Vrouw-icoon haar OOIT misdaan?

In het programma Beste Kijkers (volgens omschrijving een 'hilarische panelshow' waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week) noemt Ruben opeens de naam Yvon Jaspers, iets wat aanslaat bij Olcay als een rode doek bij een stier. "VRESELIJK!"

Samen met Yvon Jaspers

Presentator Ruben Nicolai kondigde aan dat Hello Goodbye weer terugkeert op de kijkkast met Joris Linssen als de presentator. “Het is toch een topformat? Dan begrijp je toch niet dat ze daar ooit mee op zijn gehouden?”, vraagt hij aan de panelleden, waaronder Olcay Gulsen. Zij is kennelijk niet op de hoogte. “Ik snap het niet. Is dat programma dan ook al drie keer van de buis geweest of alleen Joris?”

Ruben begint een ellenlang verhaal over een grote presentatorwissel in de show, om uiteindelijk tot de conclusie te komen: Joris is terug. "Hij is zelf naar KRO-NCRV gegaan, maar wat niet leuk was voor Joris, is dat ze zeiden: ‘Oké, je mag het doen, maar niet alleen. Je moet het met Yvon Jaspers doen.’” Als Olcay dat hoort, wordt ze onwel: "Oh, vreselijk!" Haar reactie werkt op de lachspieren van andere aanwezigen in de studio.

Boos op Olcay

Maar wat Olcay even vergeten lijkt te zijn, is dat ze naast Yvons boezemvriend Marc-Marie Huijbregts zit. Hij reageert fel: “Vreselijk? Dat is hartstikke leuk! Dat is een vriendin van mij. Die vind ik hartstikke leuk!”

'Geen fan van jou'

Ruben probeert de boel te temperen. “Bedoel je het fenomeen samenwerken of Yvon Jaspers? Jij bent niet zo’n fan van Yvon Jaspers?” Nog voordat Olcay kan antwoorden, besluit Marc-Marie haar de mond te snoeren: “Zij mag jou ook niet, geloof ik! Hahaha.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties