Peter Gillis laat wanbetalers in elkaar slaan

Show & Tel
Peter Gillis laat wanbetalers in elkaar slaan
Show & Tel

Peter Gillis laat wanbetalers in elkaar slaan

Peter Gillis laat wanbetalers in elkaar slaan

Talpa is voorlopig niet van plan te stoppen met de hitserie 'Peter Gillis: Massa is Kassa', terwijl de geruchten over het criminele gedrag van de campingbaas maar blijven aanzwellen. Ook klinkt de oproep van prominente figuren als Yvonne Coldeweijer en Angela de Jong om te breken met de Brabantse campingbaas steeds luider.

Kast

In De Juice Show, een podcast over sterrenroddels, doet de schrijver van Peter Gillis' biografie een aantal heftige uitspraken over zijn manier van werken: "Het mooie aan zo'n Gillis is dat die mensen volkomen openhartig zijn. [...] Hij vertelt dat ook gewoon hè, als mensen niet betalen, bijvoorbeeld Duitsers die niet willen betalen, dan huurde hij op een zondagochtend iemand in, dan nam hij zo'n kast mee en belde hij gewoon aan bij die mensen." Oftewel, Peter Gillis heeft zo zijn eigen incassobureau om klaplopers en wanbetalers onder dreiging van geweld te laten betalen. Het is in ieder geval helemaal in lijn met de recente aantijgingen van een ontvoering.

Massa is Kassa draait door

Vermoedelijk één van de redenen dat niemand op zijn parken zonder betalen probeert te vluchten. Effectief is deze aanpak dus wel. Tegelijkertijd is John de Mol niet van plan om te stoppen met Massa is Kassa. Zeker nu de fusie met RTL niet kan doorgaan is het veelbekeken programma onmisbaar voor de campingzender.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties