Peter Gillis probeert Nicol Kremers het zwijgen op te leggen, spant kort geding aan

Show & Tel
Peter Gillis probeert Nicol Kremers het zwijgen op te leggen, spant kort geding aan
Show & Tel

Peter Gillis probeert Nicol Kremers het zwijgen op te leggen, spant kort geding aan

Peter Gillis probeert Nicol Kremers het zwijgen op te leggen, spant kort geding aan

In de wereld van reality-tv is er nooit een tekort aan drama, en de recente gebeurtenissen rond Peter Gillis, de bekende 61-jarige ster van de populaire SBS6-show Familie Gillis: Massa is Kassa zijn daar geen uitzondering op.

Gillis heeft namelijk besloten om juridische stappen te ondernemen tegen zijn voormalige partner Nicol Kremers, zo heeft Reality FBI vernomen. De kern van het geschil? Hij wil dat Kremers stopt met het delen van bepaalde gevoelige informatie in de media, informatie waarvan eerder was overeengekomen dat ze er discreet over zou blijven. De zaak staat gepland op 9 november in Utrecht.

De overeenkomst die alles veranderde

Relaties kunnen gecompliceerd zijn, en wanneer ze eindigen zijn er vaak losse eindjes zijn die moeten worden vastgebonden. In het geval van Gillis en Kremers was een van die losse eindjes een overeenkomst die Kremers naar verluidt had getekend na hun breuk. Deze overeenkomst legde bepaalde voorwaarden en beperkingen op aan wat Kremers kon en niet kon zeggen of doen, vooral met betrekking tot hun voormalige relatie. Gillis beweerde dat Kremers hem een aanzienlijk bedrag schuldig was omdat ze zich niet aan deze overeenkomst had gehouden. Ze had namelijk publiekelijk gesproken over aspecten van hun relatie, wat volgens de overeenkomst strikt verboden was. Maar zoals bij elk verhaal, zijn er altijd twee kanten. Kremers brengt hier tegenin dat ze de overeenkomst onder aanzienlijke druk heeft getekend en dat de omstandigheden rond de ondertekening verre van ideaal waren.

Een boek, beschuldigingen en meer

Alsof de juridische strijd rond de overeenkomst niet genoeg was, zijn er nog meer lagen aan dit complexe verhaal toegevoegd. Gillis heeft duidelijk gemaakt dat hij wil dat Kremers zich strikt aan de overeenkomst houdt. Hij heeft zelfs geëist dat er een dwangsom wordt opgelegd als ze dat niet doet. Een van de meest spraakmakende aspecten van deze saga is het aankomende boek van Kremers. Gillis is bezorgd dat dit boek, dat naar verluidt details over hun relatie bevat, informatie zou kunnen bevatten die in strijd is met hun overeenkomst. Hij wil dat het boek wordt gecontroleerd voordat het wordt gepubliceerd. Maar dat is nog niet alles. Er is ook een afzonderlijke strafzaak waarin Kremers Gillis beschuldigt van ernstige beschuldigingen, waaronder mishandeling. Hoewel deze zaak oorspronkelijk gepland stond voor eind augustus, is deze uitgesteld en een nieuwe datum is nog niet vastgesteld.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties