Tiran Peter Gillis betaalt personeelsuitje van fooi

Show & Tel
Tiran Peter Gillis betaalt personeelsuitje van fooi
Show & Tel

Tiran Peter Gillis betaalt personeelsuitje van fooi

Tiran Peter Gillis betaalt personeelsuitje van fooi

Campinggigant Peter Gillis zit momenteel in een benauwde situatie: Naast eerdere beschuldigingen van belastingfraude en mishandeling, heeft het Landelijk Bureau Bibob hem nu ook aangemerkt als een vermeende criminele ondernemer. Hoewel hij de ene na de andere dwangsom moet betalen, zegt Peter zelf nog meer dan genoeg geld te hebben. Dit geldt echter niet voor zijn personeel: in Peter's Facebook comments beweert iemand dat deze hun personeelsfeest moeten betalen van fooi.

Uitgebuit

'Hatseflats! Weer een volle draaidag voor seizoen 11 van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ achter de rug! Wordt weer een mooi seizoen', schrijft de Limburger op Facebook. In de reacties staat hem een hoop kritiek te wachten. Zo schrijft iemand dat Peter zijn personeel uitbuit. 'Wat een vies oud zooitje is het en wat wordt het personeel uitgebuit', luidt de reactie. 'Het ergste is nog dat de fooi van het horecapersoneel in een pot moet en daar wordt het personeelsfeestje van gefinancierd. Triest!'

Angst richting Peter

Gillis is al eerder bekritiseerd omdat hij zijn personeel niet goed zou behandelen. Hij zou opmerkingen maken die als intimiderend worden ervaren door de werknemers. 'We hebben een stuk of dertig mensen gesproken en we merkten toch ook dat mensen heel terughoudend waren', vertelde AD journalist Chiel Timmermans eerder aan Shownieuws. 'Dat had mede te maken met dat zij een bepaalde angst voelen richting Peter'.

Nicol Kremers 

Op 29 augustus moet Gillis ook nog voor de rechtbank in Den Bosch verschijnen voor de mishandeling van ex Nicol Kremers. Deze beweert dat ze aan haar relatie met Peter PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) heeft overgehouden. Volgens haarzelf was ze bang voor hem: 'Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen'. Nicol zegt ook helemaal geen contact meer te hebben met Peters kinderen: 'Nee, met helemaal niemand. Ik wil ze ook niet in gevaar brengen dat ze hun baan kwijtraken als Peter erachter komt dat ze contact hebben met mij. Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties