Peter Gillis deelt trots zijn afgetrainde lichaam

Show & Tel
Peter Gillis deelt trots zijn afgetrainde lichaam
Show & Tel

Peter Gillis deelt trots zijn afgetrainde lichaam

Peter Gillis deelt trots zijn afgetrainde lichaam

Campinggigant Peter Gillis heeft ons de afgelopen weken flink bestookt met kiekjes van zijn grote afvalproces. Heel Nederland kan zo precies bijhouden hoe veel Gram de Limburger iedere dag precies van de weegschaal af kan strepen. Een paar uur geleden kwam de nieuwe update.

Hard resultaat

Trots deelt de voormalige kiloknaller de nieuwste updates over zijn afvalproces, dat toch wel erg soepeltjes loopt sinds hij niet meer samen is met geldklopper Nicol Kremers. Iedere week verschijnt er weer een nieuwe foto waarin de jukbeenderen van Peter iets spitser naar buiten lijken te prikken onder het resterende vet.

28 Kilo afgevallen

Bij zijn laatste update schrijft Gillis: 'Gas erop!! De kilo's vliegen er nog steeds af, ben in totaal al 28 afgevallen... Op naar de 100kg!🔥 Nog maar een kilo of 4 te gaan... De bezoekjes aan Dick van Total Body Balance lijken toch wel effect te hebben.' Inderdaad, dat is wel te zien aan Peter, die poseert in de botanische tuinen met een (voor zijn doen) afgetraind lichaam.

Weerzinwekkend

De tweede foto van de Instagram slides is een redelijk weerzinwekkende foto van Peter's voeten inclusief blauwe teennagel die hij wat betreft ons beter in zijn foto bibliotheek had kunnen laten. Maar het blijkt dat Peter zich meer bekommert om het laten zien van de cijfers op de weegschaal dan de maagzuren van het publiek.

Transformatie zonder Nicol

Dat de Limburger een ware transformatie is ondergaan, valt niet te ontkennen. Uit het bericht van een week geleden bleek dat hij toch nog een kilo zwaarder was. 'Hatseflats!! Door het volgen van een strak dieet en meer te bewegen, vliegen de kilo's er weer af! Ik ben tot nu toe al 27kg afgevallen...🔥 Daar word ik nou foxwild van!' Gaat wel lekker, een kilootje per week voor Peter. Als Ex Nicol zich buiten de schijnwerpers blijft houden in huize Gillis blijft hij misschien wel zo doorgaan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN