Peter Gillis woest op ex-werknemer: 'Die heeft een probleem!'

Show & Tel
Peter Gillis woest op ex-werknemer: 'Die heeft een probleem!'

Peter Gillis woest op ex-werknemer: 'Die heeft een probleem!'

Peter Gillis woest op ex-werknemer: 'Die heeft een probleem!'

Wie het programma 'Massa is Kassa' kijkt zal het niet verbazen dat Peter Gillis niet de meest vriendelijke werkgever is. Maar deze onthullingen van een voormalig werknemer slaan alles.

Robert Ronday, een ex-werknemer en familievriend van de familie Gillis, onthult schokkende details over Peter: dat zijn resorts in zo'n staat van verval verkeerd dat het wel opzettelijk lijkt. Bovendien beweert Robert dat Peter twee verschillende persoonlijkheden vertoont - de ene als werkgever en de andere als vriend.

Hygiëne

In de media wordt al langer gesuggereerd Peters vakantieparken worden gebruikte voor criminele activiteiten, zoals het onderbrengen van illegale vluchtelingen. Gasten die in Peters resorts verbleven, klaagden ook geregeld over hygiëne. Volgens Robert werd hij belast met de behandeling van deze klachten toen hij nog voor Peter werkte.

In gesprek met weekblad Story zegt hij: "Ze vragen weleens: ‘Hoe heb je het volgehouden?’ Ik ben begonnen als operationeel manager, als zijn rechterhand, maar dat klikte niet echt. Daarna ben ik het klachtencircuit ingegaan. Het gonsde van de klachten. Dat wil je allemaal niet weten."

Ordner

Tot overmaat van ramp lijkt het erop dat geen van deze klachten door Peter zelf adequaat werden behandeld of serieus genomen - in plaats daarvan werden ze gewoon opgeborgen in een ordner totdat ze helemaal werden vergeten. Als reactie op deze nalatige houding tegenover de klantenservice nam Robert het op zich om ontevreden gasten financieel te compenseren - iets waar Peter niet blij mee was toen hij erachter kwam.

Ook is Robert nog steeds verbolgen over het feit dat Peter van hem af wilde toen de pandemie uitbrak, en de inkomsten terugliepen. "Maar omdat ik een vast contract had, had ik recht op een bepaald bedrag. Dat weigerde Peter te betalen. Toen heb ik er een advocaat opgezet en kreeg ik twee weken later alsnog dat bedrag," aldus de ex-werknemer.

Reactie Peter

Toen weekblad Story contact opnam voor commentaar op de uitspraken van Robert, liet Peter Gillis' woordvoerder weten: "Peter is een beetje verbaasd over de uitspraken van Robert. Robert heeft immers een geheimhoudingsverklaring getekend. Dus hij mag eigenlijk niets zeggen, dan heeft hij een probleem."

Dit kan nog wel eens een staartje krijgen.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties