Pikant filmpje van vriendin Peter Gillis uitgelekt

Show & Tel
Pikant filmpje van vriendin Peter Gillis uitgelekt
Show & Tel

Pikant filmpje van vriendin Peter Gillis uitgelekt

Pikant filmpje van vriendin Peter Gillis uitgelekt

Niet alleen Peter Gillis heeft bonje met zijn ex-geliefde, ook zijn huidige vriendin Wendy van Hout stond gister in de rechtszaal tegenover haar voormalige vriend. Zo zou Wendy door hem gestalkt worden en maakt hij zich schuldig aan het delen van 18+ beeldmateriaal.

Gillis en Nicol

Peter had vorige week een juridisch appeltje te schillen Nicol Kremers. Dit omdat beiden een overeenkomst zouden hebben getekend na hun breuk, waarin staat dat ze geen expliciete details bekend mogen maken over de relatie. Nicolleke laat zich ondertussen in geur en kleur uit over hun verhouding in de media en is zelfs bezig met het schrijven van een boek. Daarin gaat ze een hoop sores onthullen, aangezien de campingbaas haar zou hebben mishandeld.

Nicolleke houdt zich dus niet aan de overeenkomst, maar zegt daar zo haar eigen redenen voor te hebben. Zo zou ze deze destijds onder zware druk hebben getekend. De rechter zal 30 november uitspraak doen betreft deze zaak.

Wendy's exen

Gister was het de beurt aan Wendy om het uit te vechten met haar ex-minnaar. Het is onbekend om welke ex het precies gaat. Wendy heeft natuurlijk meerdere kinderen bij verschillende mannen. Zelf heeft ze eerder gezegd een goede band met beiden te hebben. Kans is klein dat één van deze brave papa's haar nu stalkt en naaktmateriaal verspreidt.

Barbier Mike

Met wie Wendy geen kinderen heeft, is barbier Mike. Daarmee is ze kort samen geweest in Schoonhoven. Nicol Kremers heeft, vóór Wendy en na haar relatie met Gillis, ook een tijdje met deze snorrenscheerder gelopen. Waarschijnlijk dacht Gillis: "Als Mike mijn ex steelt, steel ik die van hem, hatseflats." Dit zou zomaar een reden kunnen zijn dat deze Mike nu afgunstig is jegens Petertje en Wendy probeert te stangen door pikante content te delen. De uitspraak van deze rechtszaak zal 27 november volgen.

Bron: RealityFBI

Pikant filmpje van vriendin Peter Gillis uitgelekt
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties