Privémailtjes Theo Maassen gelekt: 'Ik ben een ziek mens'

Show & Tel
Privémailtjes Theo Maassen gelekt: 'Ik ben een ziek mens'
Show & Tel

Privémailtjes Theo Maassen gelekt: 'Ik ben een ziek mens'

Privémailtjes Theo Maassen gelekt: 'Ik ben een ziek mens'

Theo Maassen wordt met de grond gelijk gemaakt in het smiespelkrantje van Evert Santegoeds. Vandaag ligt er een gloednieuw exemplaar van de Privé in de schappen en de inhoud daarvan ontneemt men hun laatste twijfel: is die Theo nou een schofterige vrouwenbeul of niet? Het lijkt erop van wel. Oud-minnares Angela heeft dit keer keiharde bewijzen aangeleverd.

Privémailtjes

Deze Angela wil niet langer als een anonieme bron worden gezien en kiest ervoor om in de nieuwste Privé haar gezicht te tonen. Er is een grote foto van haar gedrukt met daarbij de headline: ‘Zo vecht Theo Maassen tegen ZICHZELF. Problemen met vrouwen, angsten en demonen.’

Het is voor Angela onverdraaglijk dat Joyce geen aangifte doet en haar man weg lijkt te komen met het vermeende geweld. Met deze tweede publicatie hoopt ze de laatste twijfelaars tegen Theo te keren. Simpelweg door privémailtjes te delen waarin de griezelclown zelf toegeeft wat voor akelig mens hij is.

Een ziek persoon

Joyce heeft jarenlang appcontact gehad met Theo’s minnares Angela (de chat waar de Privé-onthullingen mee begonnen), en toen hij dat ontdekte, schreef hij Angela een woeste mail. “Hou op met het martelen van Joyce met informatie, details en weet ik wat. Het woont haar uit.”

Theo geeft vervolgens zijn duistere kant toe: “Het is nu duidelijk wat voor kwaadaardig en ziek persoon ik ben. Er is een reservoir van haat waar ze haar leven lang mee toe kan.”

Excuusmailtje

In een andere mail biedt Theo zijn ‘oprechte excuses’ aan. “Ik denk dat ik al van dat ik een kindje was een slecht mens ben. Alle (terechte) aantijgingen van jou (en Joyce) bevestigen iets waar ik al mijn hele leven tegen vecht.”

Nu dit mailverkeer op straat ligt, wordt het voor Johan Derksen knap lastig om nog voor Theo in de bres te springen. Voorheen zag hij Maassen namelijk als slachtoffer, iets wat Angela razend maakt.

Teleurgesteld in Johan

Angela is diep teleurgesteld in Johan. “Meneer Derksen gaat veel te makkelijk voorbij aan de vreselijke ontberingen die Joyce en Theo’s ex-vriendin Karin hebben moeten doorstaan en het jarenlange bedrog waar nog veel meer andere vrouwen mee te maken kregen. Hij kan het echt krijgen zoals hij het hebben wil. Ik verberg me niet langer.”

Kerels met losse handjes

En Johan? Die herhaalde gisterenavond in Vandaag Inside dat hij huiselijk geweld een privézaak vindt: “Ik vind het onverteerbaar als kerels vrouwen in elkaar meppen, maar het probleem is dat zijn vrouw daarvan geen aangifte gedaan heeft, want het is schaamte, de kinderen, het huwelijk misschien, maar ik vind niet dat we ons daarin moeten mengen.” Hij vervolgde: “Ik heb geen enkel respect voor kerels met losse handjes, maar dat is strafbaar, dus bij het OM moet je zijn en niet bij de Privé.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties