Rachel Hazes heeft afgelopen zaterdag de deuren van haar Brasserie Casa Hazes officieel geopend. De tent, die een eerbetoon is aan haar overleden man, ligt aan de Spaanse kust van Torremolinos. Wat daar allemaal op het menu staat? Onder andere 'de gecremeerde kroket', een snack vernoemd naar de scheldnaam die roddelicoon Yvonne Coldeweijer eerder voor haar bedacht. "Ze gaan heel goed!"
Oorsprong van de kroket
Rachel, de kwaadaardige weduwe van André Hazes die onlangs haar eigen kinders heeft onterfd, draagt al jaren de eervolle titel 'gecremeerde kroket'. Een verzinsel van Yvonne Coldeweijer, die hiermee op lollige wijze de krokante zonnebankhuid van Rachel bespot.
Hazes krijgt nu mogelijk een eigen realityshow op SBS 6, waar het reilen en zeilen rondom haar nieuwe horecahut wordt vastgelegd. Het is daarom te hopen dat haar brasserie in Spanje een groter succes wordt dan haar uitgestorven theekraam in het winkelcentrum van Amstelveen. Gelukkig lijkt de menukaart in Spanje in ieder geval een stuk beter aan te slaan.
Geserveerd in een doodskist
Rachel heeft hier namelijk 'de gecremeerde kroket' geïntroduceerd. Ja, die meid serveert kroketten in doodskisten aan toeristen met een beginnende zonnesteek. Het is zonde dat Yvonne niet op tijd patent heeft aangevraagd op haar woordgrap, dan had ze nu nog kunnen cashen aan haar geniale vondst.
Voor de camera van Shownieuws vertelt Hazes dat ze 'hartstikke goed' gaan. “Iedereen doet het met een knipoog en iedereen vindt het leuk.” Verder staat ook de ‘Zeg maar niets meer’ op het menu, een broodje shoarma met knoflooksaus. “Zeg maar lekker niets meer, want dan stink je uit je mond”, verklaart Rachel.
Plaats reactie
0 reacties
Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.
Bekijk alle reacties