Rachel Hazes heeft treurigste verjaardag ooit, genegeerd door hele familie

Show & Tel
Rachel Hazes heeft treurigste verjaardag ooit, genegeerd door hele familie
Show & Tel

Rachel Hazes heeft treurigste verjaardag ooit, genegeerd door hele familie

Rachel Hazes heeft treurigste verjaardag ooit, genegeerd door hele familie

Voordat je deciliters gal op je familie spuwt, je kinderen uit je testament laat zetten en een rechtszaak tegen je boezemvriendin aanspant, tel even tot tien en stel jezelf de volgende vraag: wil je dit jaar nog gezamenlijk zilveruitjes en blokjes Beemster van een satéprikker knabbelen? Zo ja: hou ze dan nog even te vriend. Voor Rachel Hazes is het namelijk te laat. Zij blies zondag 54 kaarsjes uit met een orkest van oorverdovende krekels op de achtergrond.

Zondag werd de meest gevreesde weduwe van de Lage Landen alweer 54, maar dit werd nou niet bepaald groots gevierd. Rachel kon namelijk niet rekenen op hartelijke felicitaties van familieleden. Zo lieten haar kinderen niks weten en zelfs haar zus Els zweeg als het graf.

Zussenruzie

Dat de felicitaties van haar kroost uitbleven, moet geen verrassing zijn geweest voor Rachel. Maar dat haar bloedverwante Els geen lief bericht stuurde is iets nieuws. Voorheen waren de zusters namelijk ontzettend close, totdat Rachel op kinderachtige wijze naar Els uithaalde.

Rachel zou Els namelijk hebben ontvolgd op Instagram nadat ze erachter kwam dat ze met André de feestdagen had gevierd, iets wat geen reden zou mogen zijn om je zus uit je leven te bannen. Het enige familielid dat wél van zich liet horen, was haar vader Jan. "Van harte gefeliciteerd lieve Ras", reageerde hij.

Schone schijn

Zo scherp als ze is, weet Rachel ook wel dat heel Nederland op de hoogte is van haar eenzame situatie. Ze besluit daarom de schone schijn op te houden met een post op Instagram. In een video laat ze haar 'cadeautafel' zien, waarop ze wat karige geschenken heeft geëtaleerd, waaronder een zingende kaart. Misschien best leuk: drie bossen bloemen en zo'n lawaaierige envelop, maar voor een BN'er met zo'n gigantisch bereik is dit natuurlijk behoorlijk schaars. Vooral als er geen cadeaus van je kinderen tussen zitten.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties