Rachel Hazes heeft onlangs haar eigen lunchhut geopend aan de Spaanse kust: Brasserie Casa Hazes, een eerbetoon aan haar wijlen wederhelft. Hier serveert ze typisch Hollandse hapjes aan toeristen en heeft ze van haar banale bijnaam - de gecremeerde kroket - een verdienmodel weten te maken, door de snack in een grafkist op te dienen. Hartstikke ingenieus allemaal, maar wat vinden haar klanten?
Stinkend personeel
Het schijnt, gek genoeg, dat een hoop mensen langskomen om een glimp op te vangen van de krokante gastvrouw, die nagenoeg nooit aanwezig blijkt te zijn. Rachel ligt vermoedelijk haar oranje pantser bij te kleuren op het strand en houdt haar gevijlde klauwtjes onaangeroerd. Maar wat er ondertussen wél rondloopt in haar zaak, is een horde meurende obers, zo luidt een recensie op Tripadvisor.
Deze klant meldt dat ze vroeg op de dag langskwam en dat het toilet toen al vreselijk goor was. "En de jongen die ons bediende rook om 10 uur in de ochtend al ontzettend naar oud zweet! Echt smerig!"
Zure wijn
Een ander, die opereert onder de naam HillyBilly, heeft ook geen goed woord te reppen over de tent van Rachel: "De verkeerde zure witte wijn, Te zoute kipsatè. Smerige toilet. De keuken die op zaterdagavond om 20.30 dicht gaat! Op zaterdagavond!!! En dan gewoon gasten weg sturen..Prijs/kwaliteit veel te hoog. Nederlandse prijzen. Glaasje wijn €5.50 spaatje rood €2.50. We zijn in Spanje hè, waar het uit eten gaan goedkoper is dan in NL."
'Op het kamp'
En Vacation8121 denkt dat Rachel een sterke voorkeur heeft voor gespuis: "Er zat bepaalt volk wat normaal op het kamp woont, niks mis mee trouwens, maar het gaf wel aan wat Rachel graag in haar tent wil hebben. De prijzen zijn sowieso belachelijk, bv. voor een fluitje betaal je 2.70 euro. Belachelijk in Spanje!"
Melanie Beense
Rachel heeft de zaak overgenomen van Melanie Beense. Melanie zou het personeel inwerken en meehelpen op het terras, maar gasten hebben haar al enige tijd niet meer bij Casa Hazes gezien. Ook was ze niet aanwezig bij de officiële opening van de brasserie. Mogelijk wil ze niet langer geassocieerd worden met deze horecahorror.
Plaats reactie
0 reacties
Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.
Bekijk alle reacties