Sylvie Meis gooit haar achterwerk online

Show & Tel
Sylvie Meis gooit haar achterwerk online
Show & Tel

Sylvie Meis gooit haar achterwerk online

Sylvie Meis gooit haar achterwerk online

Sylvie Meis trakteert het wereld wijde web vandaag weer op een fenomenaal uitzicht. In een doorschijnend, loeistrak jurkje toont de blondine haar malse bilpartij. Misschien een grote schok voor Syl, maar schijnbaar zit niet iedereen daarop te wachten. "Sylvie, we weten dat je knap bent. Ga je nu eens een keer bezig houden met wat er in de wereld gebeurt."

Boze reacties

De wereld van Sylvie is tamelijk klein. Het is een ongecompliceerde driehoeksverhouding tussen haarzelf, haar spiegelbeeld en de lens van haar Iphone. Ene Marlien is dat strontzat: "Sylvie, we weten inmiddels allemaal wel dat je heel knap, slank en fotogeniek bent. Hou aub op met die dagelijke foto's. Verdiep je eens in wat er in de wereld gebeurt!!!"

Strakke Sylvie

Ene Jaco heeft gelukkig geen enkel probleem met een dagelijkse portie Meis. "Ziet er weer strak uit, Sylvie!" En ook de Duitse aanhang kan hun tong nauwelijks binnenboord houden bij het zien van onderstaande foto. "Du warst, du bist und du bleibst meine traumfrau,'' schrijft een dorstig exemplaar. Hopen voor Syl dat 'ie centen heeft.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties