Tegenslag voor de Meilandjes: brandalarm gaat af in pension Code Rosé

Show & Tel
Tegenslag voor de Meilandjes: brandalarm gaat af in pension Code Rosé
Show & Tel

Tegenslag voor de Meilandjes: brandalarm gaat af in pension Code Rosé

Tegenslag voor de Meilandjes: brandalarm gaat af in pension Code Rosé

Het serveren van het ontbijt in de nieuwe bed&breakfast van de Meilandjes gaat niet altijd zonder slag of stoot. De familie haast zich in de keuken om alles gereed te maken voor de hongerige gasten, maar laten hier en daar een steekje vallen. Als het niet de kookwekker is die je trommelvliezen opblaast, dan doet het brandalarm het wel.

Zwart als roet

In een video op Instagram laat Maxime zien hoe het er behind the scenes aan toe gaat in pension Code Rosé. In beeld verschijnt een overspannen Martien die door het kookvertrek scharrelt. De wekker op zijn telefoon gaat af en die herrie gaat door merg en been. Als de in sjaal gewikkelde keukenprins vervolgens de oven opent, treft hij roetzwarte croissantjes aan. Dan breekt de pleures uit.

Stalen glimlach

Doordat er rook van de baksels omhoog kringelt gaat het brandalarm af. Martien reageert alsof hij de kernramp van Tsjernobyl beleeft. Met zijn handen bedekt hij paniekerig zijn oren. In de ontbijtzaal denken de gasten vermoedelijk dat hun laatste uur geslagen is. Gelukkig krijgen de Meilandjes de boel weer redelijk snel onder controle en weten ze het ontbijt alsnog met een stalen glimlach te serveren.

'Wat wil je nog meer?'

"Hebben jullie lekker geslapen?,'' vraagt Maxime aan twee dames in de ontbijtzaal. Deze zijn waarschijnlijk bruut uit hun nest gewekt door het brandalarm, maar ze weten het leuk te verbloemen door braaf te knikken. Martien is ondanks het rookincident compleet in zijn nopjes: "Het zijn de eerste gasten en het zijn allemaal leuke en gezellige mensen. Wat wil je nog meer?"

Misschien een paar croissantjes waarvan je niet acuut op de IC belandt. Bekijk de chaos hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties