Meilandjes overstuur: pension Code Rosé bekogeld met eieren

Show & Tel
Meilandjes overstuur: pension Code Rosé bekogeld met eieren
Show & Tel

Meilandjes overstuur: pension Code Rosé bekogeld met eieren

Meilandjes overstuur: pension Code Rosé bekogeld met eieren

De Meilandjes hebben het zwaar te verduren. In de aflevering van Chateau Meiland van gisteren zie je hoe de familie eindelijk hun eerste gasten mochten ontvangen in hun kersverse pension. Maar de dag daarvoor breekt opeens de pleuris uit. Een stel schavuiten heeft de ramen bekogeld met kippenmunitie.

Het pension plakt aan alle kanten, hoeken en kieren."Een dag voor de opening en dan gaan mensen eieren gooien. Raar hè”, zucht Martien, terwijl hij grondig de ramen staat te boenen. "Hoezo ga je eieren gooien?” vraagt hij zich hardop af. Welke schoft de pluimveekogels heeft gegooid en waarom, weten de Meilandjes niet. Maar zodra het kleverige eigeel van de ruiten is gepoetst, staat het volgende probleem alweer voor de deur.

Foute vergunning

Gemeente Noordwijk roept de Meilandjes tot de orde. De vergunning van Code Rosé schijnt niet in orde te zijn. "We hebben een vergunning gekregen om een gedeelte te slopen. De gemeente heeft gezegd: ja dat is goed. Nu zeggen ze: er is geen woning meer, alleen een pension, dat is niet volgens bestemmingsplan”, legt Erica uit.

"Ze weten allemaal al maanden dat wij hier dit gaan doen. Het is toch van de gekke dat je dit een dag van te voren op je bord krijgt. Ik vind het ongelofelijk”, uit Martien zijn ergernis. Zodra de familie gasten laat overnachten in het pension, zouden de Meilandjes dus in overtreding zijn. "Bij die sloopvergunning is het fout gegaan.”

Sneer op Instagram

Op Instagram haalt dochter Montana nog even flink uit naar Gemeente Noordwijk. "Dankjewel Gemeente Noordwijk, dat jullie zo goed zijn voor jullie burgers en toeristen”, schrijft ze in een story. Aan de kwade emoji te zien, is de boodschap sarcastisch bedoeld. "Onrechtmatig parkeerplaatsen weghalen!” Ze plaatst een video waarin te zien is dat stratenmakers bezig zijn met het verwijderen van parkeerplaatsen. Voor Martien en zijn vrijerij ook weer een ontmoetingsplekje minder.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties