Thijs Römer opnieuw actief, gesignaleerd met deze bekende dame

Show & Tel
Thijs Römer opnieuw actief, gesignaleerd met deze bekende dame
Show & Tel

Thijs Römer opnieuw actief, gesignaleerd met deze bekende dame

Thijs Römer opnieuw actief, gesignaleerd met deze bekende dame

Thijs Römer is de vruchten van zijn 'vrije Amsterdamse opvoeding' weer volop aan het plukken. In plaats van zich gedeisd te houden en aan zichzelf te werken, snuffelt hij rond met getrouwde influencer Noor de Groot (op het net beter bekend als 'Queen of Jetlags'). Het mooie aan dit alles: Römer was de trouwambtenaar op de bruiloft van Noor en zijn toenmalige beste vriend Sander. Deze affaire is dus een vlijmscherpe messensteek in de rug van zijn kameraad.

Trouwplannen

Eerder kwam al naar buiten dat Thijs bloedserieuze plannen had om met Noor te trouwen. De influencer had dan ook in een mailtje (!!!) aan Sander laten weten van hem te willen scheiden. Toch bleken de huwelijksplannen van Thijs en Noor iets te voorbarig.

Sander stak er hoogstpersoonlijk een stokkie voor, door Noor te overtuigen dat smeerpeuk Thijs haar manipuleert. Yvonne Coldeweijer onthulde deze informatie van een betrouwbare bron die beweerde dat Noor serieus verder wilde met Thijs. Sander weigert dan ook te scheiden van Noor. Dit omdat hij haar als slachtoffer ziet, gevangen in de houdgreep van Römer.

Opnieuw bij haar thuis

Voor even leek alles weer als van ouds: Noor ging terug naar Sander en Thijs droop met de staart tussen zijn benen af. Maar nu is de vingercoach opnieuw bij het huis van Noor gesignaleerd. Hoewel Yvonne het niet zeker wist, is er een buurtbewoner die dit heeft kunnen bevestigen. “Thijs parkeerde zijn auto vrijdag eerst in de buurt van de woning van Noor en net toen hij wilde uitstappen, reed hij weer weg – alsof hij dacht herkend te zijn – en ging op zoek naar een andere parkeerplaats."

Deze vervolgt: "Die vond hij enkele meters verderop. Wat opviel was dat ook de auto van Noor in de buurt van zijn auto stond geparkeerd, terwijl er bij haar voor de deur, niet ver daar vandaan, genoeg plek was. Het leek wel of Thijs en Noor op een andere locatie daar in de buurt afspraken."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties