Volendamse kneuzen bedreigen Lee Towers

Show & Tel
Volendamse kneuzen bedreigen Lee Towers
Show & Tel

Volendamse kneuzen bedreigen Lee Towers

Volendamse kneuzen bedreigen Lee Towers

De Rotterdamse zanger Lee Towers is bedreigd is door supporters van Jan Smit. Hij was uitgenodigd om te zingen bij een thuiswedstrijd van FC Volendam, waar Jan voorzitter is, maar het optreden werd op het laatste moment geannuleerd vanwege dreigementen aan zijn adres. De supporters van FC Volendam waren niet blij met de aankondiging van zijn optreden, wat leidde tot de annulering ervan. Henk Dissel werd uiteindelijk opgebeld om het optreden te doen.

"Heel triest en helaas de realiteit van vandaag"

Lee Towers uitte zijn teleurstelling over de situatie in een gesprek met weekblad Story, waarin hij het als "heel triest en helaas de realiteit van vandaag" omschreef. Ondanks de bedreigingen had hij het optreden graag gedaan, vooral omdat Jan Smit al jaren een vriend van hem is. Echter, de veiligheidsexperts achtten het niet veilig, waardoor het optreden niet door kon gaan.

Beter Laat Dan Nooit

Naast het geannuleerde optreden zou Lee Towers ook deelnemen aan het populaire programma Beter Laat Dan Nooit. Dit ging echter ook niet door. Na het breken van zijn heup in januari en zijn hand een maand geleden, vond Lee het niet gepast om deel te nemen aan de reis van het programma.

Meer breuken

Lee Towers maakt dagelijks gebruik van een hometrainer om te herstellen van zijn heupbreuk. Tijdens het afstappen na een van die ritjes viel hij en kwam verkeerd op zijn hand terecht, wat resulteerde in een gebroken hand. Gelukkig is hij inmiddels verlost van het gips en is hij aan het herstellen met de hulp van zijn vrouw Laura.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties