Vriendin Peter Gillis doet bizar verhaal: 'mentaal niet overleefd'

Show & Tel
Vriendin Peter Gillis doet bizar verhaal: 'mentaal niet overleefd'
Show & Tel

Vriendin Peter Gillis doet bizar verhaal: 'mentaal niet overleefd'

Vriendin Peter Gillis doet bizar verhaal: 'mentaal niet overleefd'

Dat Wendy van Hout, de Eindhovense oogappel van Gillis, helemaal hondsdol is van haar vent moge duidelijk zijn. Op Instagram plaatst ze een selfie met de gefortuneerde vleespet. Daarbij schrijft ze een betoog waar je een sterke maag voor nodig hebt. Slijmerig, een beetje plakkerig, maar wel rauw en oprecht uit het hart.

"Zoals jij is er maar 1,'' begint ze haar verhaal. Klopt, er is een ernstig tekort aan mollige campingbazen die bonje hebben met de gemeente, ongegeneerd wildplassen, aangeklaagd zijn voor mishandeling, hun schoenveters nauwelijks kunnen strikken en hun eigen lichaamsgewicht aan worstenbroodjes consumeren op dagelijkse basis. Heel uniek.

'Mentaal niet eens overleefd'

Vervolgens schrijft ze: "Ijzersterk en nooit klagend en nog altijd positief. Ik sta nu 6 maanden naast jou en ik zie wat er om jou heen gebeurd. Vol onmacht kijk ik mee en ben er voor je waar ik iets kan betekenen. Hoe jij turbulentie of zeg maar gerust storm incasseert dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen,een ieder ander had dit mentaal niet eens overleefd." Petertje krijgt het de afgelopen maanden inderdaad rauw op zijn dak. Hij wordt nauw in de gaten gehouden door de FIOD en de Belastingdienst, wat heeft geleid tot formele vervolging voor belastingfraude. Het meest zorgwekkende is dat het Landelijk Bureau Bibob hem heeft aangemerkt als een vermeende criminele ondernemer.

Ijzersterk

Wendy sluit af met: "IJZERSTERK dat ben jij en toch….maak ik me soms zorgen als ik zie hoe je keer op keer neergesabeld word door onjuist heden met uit contexten getrokken teksten die ook nog eens gebagatelliseerd worden. Daarnaast kennelijk normaal is een persoon openlijk te beledigen op uiterlijk of postuur. Mij raakt het enorm omdat ik van jou hou. IJZERSTERK dat ben jij!!!Samen voor altijd."

Warme boodschap

De warme boodschap van zijn vrouwtje laat Gillis niet koud. Hij reageert: "Lieve schat dank je wel voor de mooie woorden en weet je zonder jou kan ik het ook niet. hou van jou xxxx"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties