Wanneer moet Logan Paul tegen Dillon Danis vechten?

Show & Tel
Wanneer moet Logan Paul tegen Dillon Danis vechten?
Show & Tel

Wanneer moet Logan Paul tegen Dillon Danis vechten?

Wanneer moet Logan Paul tegen Dillon Danis vechten?

De bokswereld maakt zich op voor een partijtje knokken tussen Logan Paul (de broer van Jake Paul en dus de zwager van Jutta Leerdam) en Dillon Danis. De wedstrijd staat gepland voor 14 oktober in Manchester. Logan Paul, die ooit bekend werd als YouTuber, heeft zijn roem omgezet in een carrière in de vechtsport. Aan de andere kant van de ring hebben we Dillon Danis, een vechter die zijn sporen heeft verdiend in de mixed martial arts-organisatie Bellator.

De vechters: wie zijn ze?

Logan Paul werd eerst bekend door zijn video's op YouTube. Hij heeft meer dan 23 miljoen abonnees en heeft zijn platform gebruikt om een carrière in het boksen op te bouwen. Hij heeft al eerder in de ring gestaan, onder andere tegen de beroemde bokser Floyd Mayweather. Dillon Danis is een professionele vechter die vooral bekend is van zijn prestaties in Bellator, een grote organisatie in mixed martial arts. Hij heeft een achtergrond in Braziliaans jiujitsu en is een getrainde vechter met verschillende overwinningen op zijn naam. Hij vergaarde veel bekendheid als trainingspartner van Conor McGregor.

De aankondiging van de wedstrijd

De wedstrijd zal worden gepromoot door de influencer boxing promotion Misfits. Het is nog niet duidelijk of het een professioneel gevecht zal zijn of een tentoonstelling. Wat wel zeker is, is dat deze wedstrijd veel aandacht zal trekken. Zowel van fans van de vechtsport als van social media volgers.

Persconferentie

De spanning rond deze wedstrijd is al opgebouwd door verschillende persconferenties en social media-uitwisselingen. Een van de meest opvallende momenten was toen Logan Paul een taart naar Dillon Danis gooide tijdens hun persconferentie. Dit moment ging natuurlij meteen viraal. Dillon Danis was ook op dreef en viel Logan Paul en zijn verloofde verbaal aan.

Technische analyse 

Logan Paul is relatief nieuw in de bokswereld, maar hij heeft al laten zien dat hij een sterke verdediging en een goede stootkracht heeft. Zijn gevecht tegen Floyd Mayweather toonde aan dat hij het uithoudingsvermogen heeft om het tegen ervaren vechters op te nemen.

Dillon Danis is een getrainde mixed martial artist met een sterke achtergrond in Braziliaans jiujitsu. Hij heeft een goede greep en is sterk in het grondgevecht. Echter, boksen is een andere sport en het zal interessant zijn om te zien hoe zijn vaardigheden zich vertalen naar de boksring.

Wat staat er op het spel? 

Het is nog niet duidelijk of dit een professioneel gevecht of een tentoonstelling zal zijn. Wat wel zeker is, is dat beide vechters veel te winnen en te verliezen hebben. Voor Logan Paul is dit een kans om zijn geloofwaardigheid in de bokswereld te vergroten. Voor Dillon Danis is dit een kans om zijn naam te vestigen buiten de wereld van mixed martial arts.

Controverses 

Er is al veel drama rond deze wedstrijd. Dillon Danis heeft foto's gedeeld die hij beschrijft als een 'nucleaire bom' van Nina Agdal, wat veel vragen opriep. Dit soort controversiële acties voegt een extra laag van spanning toe aan de aanloop naar het gevecht en zorgt voor veel media-aandacht.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties