Wat is er écht met Tim den Besten aan de hand?

Show & Tel
Wat is er écht met Tim den Besten aan de hand?
Show & Tel

Wat is er écht met Tim den Besten aan de hand?

Wat is er écht met Tim den Besten aan de hand?

Er heerst een aura van mysterie rondom Tim den Besten. De geruchtenmolen draait vandaag op volle toeren na enkele onthullingen door Yvonne Coldeweijer, die suggereert dat er meer aan de hand is met de VPRO-presentator dan wat er op het eerste gezicht lijkt.

Den Besten is plotseling uit de schijnwerpers verdwenen, iets dat na een maand afwezigheid vandaag leidde tot veel speculaties op de bekende roddelkanalen. Coldeweijer meent dat er zowel een politieonderzoek als een krantenartikel in de maak is over Tim, dat verband houdt met grensoverschrijdend gedrag en id-fraude. De VPRO kwam daarom vlug met een verklaring en meldt vandaag dat de presentator 'ernstig ziek' zou zijn. Iets dat juicekoningin Coldeweijer als een mogelijke afleidingsmanoeuvre ziet.

Verwarring 

Coldeweijer beweert dus dat de term 'ernstig ziek' mogelijk op een creatieve manier wordt gebruikt en dat er mogelijk andere zaken spelen. Ze suggereert dat er een onderzoek loopt naar identiteitsfraude en stalking. Beweringen die hebben geleid tot een stroom van kritiek op de influencer, waarbij sommigen haar beschuldigen van respectloosheid.

Omroep in de schijnwerpers

De omroep heeft toegegeven dat ze op de hoogte zijn van een aankomend Parool-artikel over de presentator, maar ontkennen kennis te hebben van de inhoud. Yvonne denkt echter dat de VPRO mogelijk meer weet dan wordt toegegeven. Ze zegt dat er veel kinderprogramma's met de presentator op de planning staan en dat een annulering hiervan aanzienlijke financiële gevolgen zou hebben, dus moéten ze er wel meer van weten.

Update. Verschrikkelijk nieuws: Tim den Besten heeft kanker.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties