Jake Paul vs Nate Diaz: waar kun je het gevecht kijken of streamen?

Sport
Jake Paul vs Nate Diaz: waar kun je het gevecht kijken of streamen?
Sport

Jake Paul vs Nate Diaz: waar kun je het gevecht kijken of streamen?

Jake Paul vs Nate Diaz: waar kun je het gevecht kijken of streamen?

YouTube-sensatie en bokser Jake Paul, ook wel bekend als The Problem Child, is klaar om de ring in te stappen met voormalige UFC-ster Nate Diaz. Na een verlies tegen Tommy Fury in februari, heeft Paul besloten om de handschoen op te nemen tegen een van de meest geharde vechters in de wereld van de vechtsporten. Dat kan hem wel eens duur komen te staan...

De datum van het duel

Het gevecht tussen deze twee titanen staat gepland voor zaterdag 5 augustus. De American Airlines Center in Dallas zal het toneel zijn voor dit 185-pond gevecht, dat exclusief zal worden uitgezonden door DAZN en ESPN+. De PPV-prijs voor Paul vs. Diaz is $59.99.

De prestaties van Paul

Paul heeft een indrukwekkende staat van dienst in de boksring, met zes overwinningen uit zeven gevechten, waaronder overwinningen op AnEsonGib, Nate Robinson, Ben Askren en Tyron Woodley (twee keer). Ondanks een verlies tegen Fury - het broertje van Tyson Fury - is Paul vastbesloten om zijn bokscarrière voort te zetten en te bewijzen dat hij een serieuze vechter is.

Diaz: de duurzame vechter

Diaz, die zijn MMA-debuut maakte in 2004, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, met gevechten tegen enkele van de grootste namen in de UFC. Hij heeft een record van 21-13 in MMA en staat bekend om zijn uithoudingsvermogen en weigering om op te geven. Hij blijft maar gaan, als een zombie die maar niet neer gaat.

De inzet van het gevecht

Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee vechters met zeer verschillende achtergronden. Paul, de YouTube-ster die zich heeft omgevormd tot een professionele bokser, neemt het op tegen Diaz, de doorgewinterde MMA-vechter die zijn debuut maakt in de boksring. Beide vechters hebben veel te bewijzen en zullen ongetwijfeld alles geven in de ring.

Locatie van het gevecht

Het gevecht zal plaatsvinden in de American Airlines Center in Dallas, Texas, een arena die plaats biedt aan meer dan 21.000 toeschouwers. Jutta Leerdam, de vriendin van Jake Paul, is al op het vliegtuig gestapt richting de VS en zal ongetwijfeld veel in beeld komen aan de ringkant.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties