Mike Tyson maakt zich zorgen over vriend Jutta Leerdam

Sport
Mike Tyson maakt zich zorgen over vriend Jutta Leerdam
Sport

Mike Tyson maakt zich zorgen over vriend Jutta Leerdam

Mike Tyson maakt zich zorgen over vriend Jutta Leerdam

Jake Paul heeft zijn omstreden gevecht met Mike Tyson uitgesteld, maar besloot de geplande datum aan te houden en MMA-vechter en bare-knuckle bokser Mike Perry terug te verwelkomen in de ring.

Het gevecht tussen Paul en Tyson zou oorspronkelijk dit weekend plaatsvinden, maar door de vertraging zal Perry nu de ring instappen.

De 32-jarige Perry heeft 22 overwinningen en acht nederlagen in de mixed martial arts op zijn naam staan, maar zijn enige uitstapje in het professionele boksen was een knockout verlies tegen Kenneth McNeil in 2015 bij het supermiddengewicht.

Hij zal het opnemen tegen de YouTuber die zich heeft omgeschoold tot vechter, met een gewichtslimiet van 200 pond (cruisergewicht).

In een gesprek met de media voorafgaand aan het gevecht dit weekend in Florida verklaarde Paul dat er geen enkele kans is dat hij verliest en zo de plannen voor een gevecht met 'Iron' Mike in gevaar brengt.

"Het gaat niet gebeuren, man. Het is gewoon niet mogelijk, dus ik kan die vraag niet eens beantwoorden. Ik weet dat ik met gemak ga winnen."

Gevraagd of hij met Tyson had gesproken over het interim-gevecht, onthulde Paul dat de 57-jarige Tyson, die de oorspronkelijke datum moest uitstellen vanwege een opvlamming van een maagzweer, zijn zorgen heeft geuit.

"Hij maakt het goed en is weer aan het trainen. Hij was bezorgd over het feit dat ik dit gevecht aannam. Hij zei: 'Wat denkt Jake wel niet? Deze Mike Perry is een moordenaar.' Dus hij maakt zich wat zorgen, maar Tyson, mijn boodschap aan jou is: maak je geen zorgen, ik ga deze man naar dromenland sturen. Dit is een opwarmertje voor jou, en daarna ben jij aan de beurt."

Paul en Tyson zullen nu tegenover elkaar staan op 15 november in een evenement dat zal worden uitgezonden op streaminggigant Netflix en waarbij ook de rematch tussen Katie Taylor en Amanda Serrano te zien zal zijn.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties