Man met camera probeert Prins Harry de dood in te jagen

Buitenland
Man met camera probeert Prins Harry de dood in te jagen
Buitenland

Man met camera probeert Prins Harry de dood in te jagen

Man met camera probeert Prins Harry de dood in te jagen

Het noodlot heeft toegeslagen bij de Royals van Engeland: Harry en Meghan zijn betrokken geraakt bij een 'bijna fatale' achtervolging. Het stel, en de moeder van Meghan, werden meer dan twee uur achtervolgd, wat resulteerde in een aantal bijna-botsingen.

Meedogenloze achtervolging

Nietsvermoedend maakte het drietal deel uit van een prijsuitreiking in het Ziegfield Theater in New York gisteren, waar Meghan dolbij de Women of Vision Award in ontvangst nam. Hierna verlieten ze het evenement rond 22.00 uur. Direct werd de auto achtervolgd door zo'n 12 paparazzi. De woordvoerder van Harry vertelt: 'Deze meedogenloze achtervolging, die meer dan twee uur duurde, resulteerde in meerdere bijna-botsingen waarbij andere weggebruikers, waaronder voetgangers en twee politieagenten, betrokken waren'.

Drama

Volgens een bron die aanwezig was bij het hele drama raakte een cameraman bij deze achtervolging een auto, en overreed een andere bijna een agent. 'De beveiliging deed hun best om de fotografen kwijt te raken', vertelt de bron. Deze zouden ook opnames hebben gemaakt. De woordvoerder van Harry gaat verder: 'Hoewel het zijn van een publiek figuur een zekere mate van interesse van het publiek met zich meebrengt, mag het nooit ten koste gaan van iemands veiligheid.'

Extra van slag door Diana

Dit is helemaal waar, en krijgt nog extra betekenis doordat de moeder van Harry, Princess Diana, op eenzelfde manier om het leven kwam nadat ze in Parijs werd achtervolgd door paparazzi 25 jaar geleden. De auto waar ze in reed knalde tegen een pilaar van de tunnel Pont de L'Alma waarna ze op slag overleed. Harry's achtervolging zal hem dus extra van slag hebben gemaakt; zo ook volgens de bron.

'Het was afschuwelijk'

Volgens hem zijn Meghan en Harry ‘extreem overstuur en geschokt’ en is de moeder van Meghan, de 66-jarige Doria Ragland ‘doodsbang’ geweest. 'Iedereen is op zijn zachtst gezegd nog steeds van streek. Het was afschuwelijk.' Gelukkig heeft het drietal er niks aan overgehouden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties