Boze volgers ondervragen Katja Schuurman: 'Gadverdamme! Steun jij deze p*do?'

Show & Tel
Boze volgers ondervragen Katja Schuurman: 'Gadverdamme! Steun jij deze p*do?'
Show & Tel

Boze volgers ondervragen Katja Schuurman: 'Gadverdamme! Steun jij deze p*do?'

Boze volgers ondervragen Katja Schuurman: 'Gadverdamme! Steun jij deze p*do?'

In een eerder interview nam Katja Schuurman het op voor haar ex-vriend en tevens vader van haar dochter, Thijs Römer. De afgeschreven acteur zit nu op brood en water voor online vingerles (zonder verf) geven aan minderjarige meisjes. "Hij heeft niemand vermoord,'' vergoeilijkt Katja deze illegale praktijken. De volgers van Schuurman willen nu weten hoe fanatiek Katja kindermisbruikers verdedigt. "Sta je ook achter Menno L?"

In de bres voor Römer

Sekssymbool Schuurman en vrije Amsterdammer Thijs Römer waren maar liefst vijftien jaar samen, waaruit hun dochtertje Sammie is ontstaan. Nu Thijs is veroordeeld voor onzedelijkheid met minderjarigen, springt Katja alsnog voor hem in de bres. In gesprek met Shownieuws laat ze weten dat Römer een tweede kans verdient. "Ik hoop vooral dat als iemand zijn straf uitzit dat diegene dan ook weer de kans krijgt om zijn leven op te pakken. Het is niet fraai wat er is gebeurd, maar hij heeft geen mensen vermoord en ik vind dat iedereen een kans verdiend op een tweede kans.”

'Steun jij Benno L?'

Dit is in het verkeerde keelgat geschoten bij een aantal volgers van Katja, die stellen dat Schuurman een advocaat van de duivel speelt. "Steun jij Benno L. ook? Aangezien jij Thijs R. ook steunt,'' reageert iemand onder een van haar foto's op Instagram. Oud-zwemlaar Benno L, die in Nederland heeft vasgezeten voor het misbruiken van 57 kinderen, is in Duitsland opnieuw veroordeeld. Hij zou zich tussen 2018 en 2022 wederom hebben vergrepen aan minderjarigen en heeft daarvoor een celstraf van negen jaar gekregen.

'Gadverdamme'

Ene Ineke vindt het niet fair dat Katja wordt bestookt met zulke commentaren. "Wat heeft dit met deze lieve vrouw te maken? Heel naar dit,'' schrijft ze in reactie op de Menno L-opmerking. "Weet je wat pas naar is? Dat die drie meisjes voor de rest van hun leven een trauma hebben,'' kaatst iemand terug.

Daar sluit een ander zich bij aan: "Ja idd. Gadverdamme “hij is geen moordenaar”. Maar wel een viezerik die het leven van kleine jonge meiden heeft kapot gemaakt." De Menno L-roeper die de discussie startte zegt geen mededogen te hebben voor 'pedo sympathisanten.' Katja zelf zwijgt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties