Code rood: Glennis Grace heeft digitale catfight met oud-collega's van Ladies of Soul

Show & Tel
Code rood: Glennis Grace heeft digitale catfight met oud-collega's van Ladies of Soul
Show & Tel

Code rood: Glennis Grace heeft digitale catfight met oud-collega's van Ladies of Soul

Code rood: Glennis Grace heeft digitale catfight met oud-collega's van Ladies of Soul

Dansformatie Ladies of Soul wilde niet langer geassocieerd worden met supermarktgladiator Glennis Grace en besloten haar daarom te droppen. In de media vertelde de groep dat er geen sprake is van ruzie achter de schermen en dat het helemaal 'okay' is, maar nu breekt er een digitale strijd uit. “Het moddergooien is begonnen”, concludeert showkenner Bart Ettekoven.

Moddergooien

De overgebleven fans van Glennis (die het jumbo-incident door de vingers zien) hebben het vuur geopend op de Ladies of Soul: Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis. Glennis kijkt toe en bedankt haar fans voor de ‘steun’, oftewel: voor het afbeulen van de vier dames. Een beetje vals is het wel, zeker gezien het feit dat de groep jarenlang niet kon optreden wegens de slechte publiciteit rondom Glennis. Uiteindelijk besloot de club haar eruit te mieteren, wat ze lieten weten in een statement aan de pers. “Het begon allemaal heel chic met interviews waarin ze riepen dat ze van elkaar hielden, maar het moddergooien is begonnen,'' zo vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws.

'Per ongeluk ontvolgd'

Wat is er precies gaande? Bart vertelt: “De juicekanalen gingen een beetje vissen en doen en toen zagen ze dat Glennis de andere ladies had ontvolgd en toen werd Glennis eigenlijk een beetje geïrriteerd, want volgens haar zit het verhaal toch echt anders in elkaar.”

Glennis vertelt op haar Instagram: “Ik zag een juice voorbijkomen over dat ik mensen heb ontvolgd. Nou, ten eerste was ík ontvolgd door die personen als allereerst. Toen kreeg ik te horen: o, dat is per ongeluk gegaan. Toen dacht ik: o ja, zoiets gaat niet per ongeluk. Toen ben ik ze maar gaan ontvolgen. Ik denk: ja, waarom zou ik je volgen dan, toch?”

'You're gone!'

De ladies hebben haar dus als eerst ontvolgd, stelt Glennis. “So just to get the record straight: het was nooit mijn eerste zet om iemand te gaan ontvolgen, maar wel dat van de ladies. Bye!”

“Op het moment dat ik er iets van ging zeggen tegen een bepaald persoon, van: waarom word ik ontvolgd, het is kinderachtig en je wil de media niet triggeren, which they did, hebben ze mij weer teruggevolgd, maar pas nadat ik ze ontvolgd had. Toen dacht ik: ja, dat ga ik niet meer doen. Toch? Once you’re gone, you’re gone.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties