Glennis Grace ligt zwaar overhoop met de Ladies of Soul: 'Geven me geen tweede kans'

Show & Tel
Glennis Grace ligt zwaar overhoop met de Ladies of Soul: 'Geven me geen tweede kans'
Show & Tel

Glennis Grace ligt zwaar overhoop met de Ladies of Soul: 'Geven me geen tweede kans'

Glennis Grace ligt zwaar overhoop met de Ladies of Soul: 'Geven me geen tweede kans'

Glennis Grace is door haar oud-collega's van dansformatie Ladies of Soul bruut aan de kant geschoven. Ze willen voorkomen dat samenwerken met een vakkenvullerbeul hun reputatie besmet. De zangeres, die haar taakstraf heeft uitgeschoffeld op de begraafplaats, richt zich tot haar 'verraders': "Waar is mijn tweede kans?"

‘Kwamen er niet uit'

De Ladies of Soul bestaan nu uit Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis. Zij hebben zichzelf gisteren gepresenteerd en de media te woord gestaan over de split met Glennis. “Er is heel veel gebeurd en wij hebben heel veel gesprekken gehad en uiteindelijk kwamen we er gewoon niet helemaal uit”, aldus Edsilia bij RTL.

En Candy bij De Telegraaf: “Als ik heel eerlijk ben hebben ook mensen die van elkaar houden soms verwachtingen van elkaar, van beide kanten, die je toch op een of andere manier – zonder lelijk te doen – niet waarmaakt. Ik denk dat dat bij ons gebeurd is. Het is gewoon beide kanten. Dat is even heel eerlijk en dat is oké.”

Hoe reageert Glennis?

Vindt Glennis het ook allemaal 'eerlijk en oké' zo? Zij reageert in de showrubriek: “Ik hou van die meiden en dat zal ik altijd blijven doen, maar het neemt niet weg dat het natuurlijk wel pijnlijk is wat er nu gebeurt. Ik wist al een tijdje dat ik er niet bij zou zitten. Gisteren zag ik ook de aankondiging en normaal gesproken zit ik daarbij, weet je, en weet ik hoe spannend het is voor ons.”

“Dat was nu niet, dus gisteren had ik ook wel een beetje een off day. Het is pijnlijk. Ja, ik had gewoon gehoopt… Ik was dan onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had hetzelfde nooit gedaan.”

'Geen tweede kans'

Kan Glennis vertellen waarom ze er überhaupt uit is gezet? “Dat weet ik niet. Dat mag je aan Tjeerd Oosterhuis vragen en de meiden zelf. Door een fout die ik heb gemaakt geven ze mij geen tweede kans om gewoon weer daarvan deel uit te maken. Dat vind ik heel erg pijnlijk. Ik snap het niet in elk geval. Ik wens ze heel veel succes en hoop dat het een mooie show wordt.”

Showbizz-analist Evert Santegoeds zegt wél te begrijpen waarom de dames Glennis hebben gedumpt: “Het is een A-merk, hè, The Ladies of Soul. Daar moet je een positieve vibe bij krijgen en ik denk dat zij bang zijn dat dat imago toch schade oploopt als ze daar met Glennis gaan staan. Of ze dat onderzocht hebben weet ik niet, maar ze hadden liever gezien dat Glennis de eer aan zichzelf gehouden had, maar die verdomt het.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties