Gordon kapot: opnieuw gaat een trouwerij niet door

Show & Tel
Gordon kapot: opnieuw gaat een trouwerij niet door
Show & Tel

Gordon kapot: opnieuw gaat een trouwerij niet door

Gordon kapot: opnieuw gaat een trouwerij niet door

Ferdi en Marvin, bekend van televisieprogramma Prince Charming, konden hun geluk niet op toen zanger Gordon instemde om het kersverse stel te trouwen. Maar door alle recentelijke drama's in Gordon's eigen liefdesleven gaat dit feest helaas niet door.

Emotioneel in de kreukels

Gordon heeft zelf heel wat hoge pieken en diepe dalen meegemaakt de afgelopen tijd, nadat zijn verloving met de Australiër Gavin Rosario op de klippen liep. Hierna werd Gordon's liefdesleven publiekelijk tentoongesteld en kreeg hij bakken met kritiek over zich heen, waarna de zanger zich weer een beetje koest hield. Maar toch heeft dit zijn gevolgen gehad: Gordon ligt blijkbaar nog steeds emotioneel in de kreukels. En dit heeft gevolgen op de belofte die hij Ferdi en Marvin heeft gedaan.

Het feest gaat niet door

Door alle drama's in Gordon's eigen leven gaat het hele spektakel helaas niet door. Op Instagram vertelt Ferdi dat ze gezamenlijk hebben besloten om voor een andere trouwambtenaar te gaan. 'Er is het één ander gebeurt in Gordon zijn privéleven, dat best wel haaks staat op onze trouwplannen'. Marvin en ik vinden het ook gewoon heel belangrijk dat iedereen zich honderd procent prettig voelt bij alle gebeurtenissen op onze bruiloft. En als dat ook maar niet zo is, dan moet je gewoon schakelen en dat hebben we gedaan.'

Vervangster

'We hebben een hele leuke vervangster gevonden en dat is Mariëlle. De babs van Married at First Sight', vertelt Ferdi vol enthousiasme. 'We zijn daar heel blij mee en dar hebben we volgende week zondag mee afgesproken om alles door te nemen. Dus het is allemaal weer goed gekomen en we kijken er ontzettend naar uit om met haar alles door te spreken.'

Toekomst

Het is toch te hopen dat Gordon zijn leven snel weer oppakt en zich niet meer van de kaart laat brengen door Ex geliefden. Ferdi en Marvin moeten het voor nu in ieder geval doen met de vervangende trouwambtenaar.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties