Donny Roelvink wil dat dodenherdenking om HEM draait

Show & Tel
Donny Roelvink wil dat dodenherdenking om HEM draait
Show & Tel

Donny Roelvink wil dat dodenherdenking om HEM draait

Donny Roelvink wil dat dodenherdenking om HEM draait

Donny Roelvink heeft graag de camera's op zijn fotogenieke koppie staan. Zo ook tijdens herdenkingsdagen. De nepo-baby heeft vandaag een eerbetoon gedaan aan de dodenherdenking maar pakt dit misschien niet op de beste manier aan.

Turbulente periode

Donny heeft er een turbulente periode op zitten: de jongste zoon van Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink kreeg afgelopen December te horen dat hij teelbalkanker had. Het ging hierbij om een semimoon stadium 1, waardoor hij gelukkig geen chemotherapie nodig had. Wel moest hij operationeel een bal laten verwijderen. Dit viel hem zwaar: Donny wilt namelijk nog dolgraag vader worden. 'Er gingen meteen alarmbellen rinkelen over mijn vruchtbaarheid. Het is een hele grote wens van mij om papa te worden. Het kan nog, maar dat zal wel iets lastiger worden.'

Erbovenop komen

Maar de Roelvink-telg gaat er wel bovenop komen: inmiddels heeft hij zich vol op het sporten gestort en toont hij op Social media naar hartelust zijn 6-pack. Hij laat aan het publiek zien dat je met slechts één teelbal evengoed geen excuses hoeft te verzinnen om te zweten in de sportschool, laat staan met de complete set. Dit doet hij vandaag ook op doden-herdenkingsdag door een Murph training te doen. De oefeningen bestaan uit 1,6 kilometer rennen, 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 air squats en nog eens 1,6 kilometer rennen. En dit alles met een gewichtsvest van maar liefst 9 kilo aan.

Waar gaat dit over?

Het is gebracht als eerbetoon, maar de zwetende beelden van Donny die kreunt en steunt in de sportschool lijken toch meer om hem zelf te draaien dan om het herdenken van de doden; mede dankzij alle media-aandacht die hij naar zichzelf toe trekt door deze actie. Wel geeft hij aan een minuut van stilte te houden om 20.00 uur. Laten we hier dan maar allemaal aan mee doen, aangezien deze work out niet voor jan-en-alleman geschikt is.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties