Exclusieve beelden gelekt van Lil' Kleine met nieuwe vriendin

Show & Tel
Exclusieve beelden gelekt van Lil' Kleine met nieuwe vriendin
Show & Tel

Exclusieve beelden gelekt van Lil' Kleine met nieuwe vriendin

Exclusieve beelden gelekt van Lil' Kleine met nieuwe vriendin

Lil' Kleine heeft een gloednieuw projectje en hoewel hij haar geheim probeert te houden, is zijn scharreltje helaas niet zo discreet. Ze heeft namelijk wat intieme beelden in haar Instagram Stories geplaatst. Weliswaar alleen zichtbaar voor door haar selecteerde accounts, maar blijkbaar zit daar een ratje tussen dat de beelden aan een sapkanaal heeft gelekt.

Romantische achterbankdate

Roddelkanaal RealityFBI weet de video te onderscheppen. Op de beelden is te zien hoe Lil' Kleine op de achterbank kruipt met ene Veralucia Esquivel. Hij omhelst en kust haar en beiden hebben een grijns van oor tot oor op hun gezicht.

In de daarop volgende beelden laat Veralucia zien wat de rapper haar geschonken heeft: een knuffelkoe en karig bosje bloemen. De romanticus. Een date op de achterbank van zijn auto is echter riskant, want we weten allemaal hoe dat kan aflopen als het Jorik naar zijn bolletje stijgt.

Een feestbeest

Over deze Veralucia is verder (nog) vrij weinig bekend. Vermoedelijk is ze geen influencer, want haar volgeraantal telt maar zo'n 1300 personen. Wel is de dame zeer actief op de socials en plaatst ze talloze kiekjes van haarzelf in riskante outfits. Zo blijkt dat ze vaak achter de draaitafel te vinden is op festivals. Niet als DJ overigens, maar als een soort welgerespecteerde groupie. Zo deelt ze video's waarin ze in de club staat en zich duidelijk onderscheid van het 'normale publiek'. Dat ze een feestbeest is, is zo klaar als een klontje. De tijd zal leren wat voor effect dat heeft op Kleine en zijn zwak voor neuspoeder.

Vast type

Het zou zomaar kunnen dat zijn ex Jaimie Vaes en deze Veralucia bekenden van elkaar zijn. Ze opereren beiden rondom Ibiza en Amsterdam en zijn beiden niet vies van een nachtje doorhalen. Lil' Kleine heeft duidelijk een type waar hij niet van afwijkt.

Bekijk de intieme beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties