'Marco Borsato is onschuldig en gewoon intens zielig'

Show & Tel
'Marco Borsato is onschuldig en gewoon intens zielig'
Show & Tel

'Marco Borsato is onschuldig en gewoon intens zielig'

'Marco Borsato is onschuldig en gewoon intens zielig'

Marco heeft er een moeilijke tijd op zitten: de beschuldigingen vlogen de zanger om de oren nadat Tim Hofman in zijn programma Boos een issue maakte over vermeend grensoverschrijdend gedrag. Nederland vertrouwde Borsato voor geen cent meer, maar daar lijken sommige mensen nu toch op terug te komen.

Gewoon intens zielig

In een interview met het Nieuwe Revue laat scenarioschrijver Haye van der Heijden weten dat hij aan de kant van de zanger staat. Hij zegt: 'Marco is waarschijnlijk gewoon intens zielig, want waarschijnlijk heeft die man helemaal niks gedaan. Denk ik, hoor.' Na het uitzenden van de Boos aflevering werd alles wat Marco gedaan had nog eens extra onder de loep genomen door het publiek. Zo ook een BBQ die hij in 2015 hield. Hier is te zien hoe hij erg amicaal is met de kinderen.

Van der Heijden zegt over deze beelden: 'Ik heb dat filmpje gezien van de Borsato-barbecue in 2015 bij hem thuis en dat gaat wel een beetje ver, alleen we moeten bedenken: wij kijken met de ogen van nu en dat zijn gewoon andere ogen dan vroeger.'

Als je een vieze smeerlap bent

Haye denkt dat Marco deze handtastelijkheid niet zo publiekelijk had getoond als hij echt schuldig was. 'Hij was inderdaad all over dat meisje, dat je denkt: ja, het is wel een beetje veel. Maar als je een vieze smeerlap bent, doe je dat niet in beeld. Dan doe je dat stiekem ergens achteraf'.

Interview van Borsato

De vorige keer dat Borsato een groot interview deed was op de bank bij Linda de Mol, en dit ging niet van een leien dakje. Mensen dachten dat hij zijn vreemdgaan op Leontine probeerde goed te praten met geneuzel over een 'intimiteitsvacuüm'. 'Toen werd hij weggehoond, dus nu denkt hij waarschijnlijk: zo’n interview ga ik niet nog een keer doen', aldus Haye. Wie weet verandert Borsato nog van gedachten en komt er een interview met zijn kant van het verhaal.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties