Jake Paul spreekt al een aardig woordje Nederlands

Show & Tel
Jake Paul spreekt al een aardig woordje Nederlands
Show & Tel

Jake Paul spreekt al een aardig woordje Nederlands

Jake Paul spreekt al een aardig woordje Nederlands

Hij is alweer een paar dagen op Hollandse bodem: Youtuber Jake Paul is de afgelopen tijd veel in het Nederlandse nieuws verschenen na een relatie te zijn gestart met schaatster Jutta Leerdam. Nu krijgt de Amerikaan er ook nog eens een inburgeringscursus bij: Jutta leert hem Nederlandse woordjes.

Alle respect verloren

Er was veel te doen in het nieuws over Jutta en Jake: het publiek snapte niet dat de schaatster samen was met dit opmerkelijke figuur en leek alle respect verloren te hebben. Maar hier trekt Jutta zich niks van aan. Sterker nog: haar Social Media kanalen worden meer overspoeld met foto's en video's dan ooit. Is de wereldkampioen echt zo verliefd of zich gewoon bewust dat dit goed aanslaat in het nieuws?

Alsjeblieft en dankjewel

Hoe dan ook, we zijn nog niet verlost van het onwaarschijnlijke koppel, ze blijven vrolijk door-posten over hun tijd in Nederland. Eerst krijgen we een aantal foto's in tulpenvelden te zien en worden er volop stories online gegooid waarin we het kersverse koppel door Amsterdam zien drentelen. Dit keer was het tijd voor Jutta om de Amerikaan wat woordjes in het Nederlands te leren. Jake zegt voor een grinnikende Jutta: 'Mag ik een koffie alsjeblieft?' Daarna gooit hij er nog een 'dankjewel' achteraan, waarna Jutta het niet meer uithoudt. De harde 'G' gaat de man toch niet zo makkelijk af, en hij is nog even in de war met alsjeblieft en dankjewel.

Nederlandse fans

In de comments zijn mensen enthousiast over het niveau van de Youtuber. 'Maar dankjewel zegt hij echt al goed' en 'hij maakt notities hahahaha'. Als de Nederlanders zien hoe zeer Jake zijn best doet om in te burgeren in ons kikker landje, lijken ze toch wat naar hem op te warmen. Leerdam weet toch goed hoe ze dat aan moet pakken: wie weet willen Nederlanders Jake straks niet meer kwijt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties