Joop Hazes sloopt de zoon van André Hazes

Show & Tel
Joop Hazes sloopt de zoon van André Hazes
Show & Tel

Joop Hazes sloopt de zoon van André Hazes

Joop Hazes sloopt de zoon van André Hazes

Het is alweer een paar dagen geleden dat de Broer van André Hazes senior, Joop Hazes, zijn knaller van een single uitbracht. Hierin werd ook wat rondgedist; Rachel kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. Maar wat blijkt? Joop's nummer is een regelrecht succes in Nederland.

Alles kwijtgeraakt

Joop moest toch even zijn hart luchten nadat hij zag hoe er misbruik werd gemaakt van zijn bloedeigen broer. 'Als je eerlijk bent is hij bijna alles kwijt geraakt, omdat hij beroemd werd. Hij is zijn normale leven kwijtgeraakt, hij is zijn kinderen kwijtgeraakt, want het klopte niet meer', volgens Joop. 'Hoe hij behandeld is, daar kon ik ook niet erg goed tegen. Zodoende dacht ik van: ik ga toch eens even laten zien dat ik veel van hem gehouden heb'.

Verwijten naar Rachel

In de hit worden regelrechte verwijten gemaakt aan Rachel Hazes, de weduwe van André. 'In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende… Maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.' Ook gaat hij verder 'Hij werd leeg getrokken… Daar zat zij niet mee'. Dit omdat Rachel aangeklaagd is door eigen dochter Roxeanne en alle exploitatiemiddelen die ze heeft verkregen door ex-man, zoals Holland Zingt Hazes.

Meer views dan André

Joop's video heeft op Youtube ondertussen 188 duizend views bij elkaar gesprokkeld, en het ironische is dat dit nu al meer is dan de nieuwe single van André Hazes junior, die al een maand lang online staat. Deze heeft namelijk maar 136 duizend. In maar liefst drie dagen tijd heeft Jopie dus al korte metten gemaakt met neefje André.

Schaamte

Ondertussen is André gevlucht op vakantie naar Amerika. Zou hij de schaamte dan toch niet meer aankunnen? Hij werkt duidelijk wel aan een nieuwe strategie: een paar uur geleden kondigde hij aan dat 9 juni nog een nummer uitkomt van zijn nieuwe album, en dat hij er aan denkt vanaf nu maandelijks een lied hiervan uit te brengen. Dit misschien in de hoop dat mensen hem zo niet vergeten. In de reacties luidt de top-comment: 'Liedje samen met je oom!' Dat moet toch even pijn doen.

Beluister hieronder de hit van Joop Hazes:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties