Jutta Leerdam overweegt te stoppen met schaatsen (BEELDEN)

Show & Tel
Jutta Leerdam overweegt te stoppen met schaatsen (BEELDEN)
Show & Tel

Jutta Leerdam overweegt te stoppen met schaatsen (BEELDEN)

Jutta Leerdam overweegt te stoppen met schaatsen (BEELDEN)

Jutta Leerdam is momenteel vakantie aan het vieren in de patservilla van Amerikaanse vrijer Jake Paul. Dat is natuurlijk wel andere koek dan maandenlang ijssnijden in een veredelde koelcel. De meid is nu op en top aan het floreren onder de tropenzon, met als enige uniform een flinterdunne stringbikini. "Zou dit elke dag willen."

Fans van Jutta vreesden al eerder voor het negatieve effect van Jake Paul op haar carrière, ook al was ze dag in, dag uit aan het trainen. Maar nu lijkt er plots een gegronde reden te zijn om je zorgen te maken. In een recente video laat de atlete weten dat ze haar leven compleet aan het overdenken is.

'Zou dit elke dag kunnen'

In het filmpje is ze baantjes aan het trekken in het zwembad van Jake. "Ik zou dit elke dag kunnen doen, maar in plaats daarvan schaats ik elke dag dezelfde 400 meter ronde," beschrijft ze haar overpeinzingen. Het is duidelijk dat Leerdam na een jaar keihard trainen, nu beseft hoe eenvoudig haar bestaan zou kunnen zijn. Gewoon als trophy wife van Jake, lummelend in weldadige rijkdom.

Pensioen

"Hoe iconisch om te weten dat wanneer je met pensioen gaat, dit op je ligt te wachten,'' schrijft iemand in reactie op de video. Een ander hoopt dat dat pensioen nog erg ver weg is: "Je extreme toewijding aan je sport is juist wat me zo inspireert." Een afgunstige hork (vermoedelijk zonder zwembad, carrière of vriendin) probeert deze bubbel direct kapot te prikken: "En als meneer Paul jou inruilt voor een ander en je carrière is verkloot kan je zwemmen in de sloot." Nou Jutta, trek die schaatsjes maar weer aan mop!

Bekijk hieronder de smakelijke video van een in bikini gehulde Leerdam:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties