Jutta Leerdam wordt ernstig bedreigd

Show & Tel
Jutta Leerdam wordt ernstig bedreigd
Show & Tel

Jutta Leerdam wordt ernstig bedreigd

Jutta Leerdam wordt ernstig bedreigd

Als je een relatie met een internationaal gehaat figuur hebt, moet je alle zeilen bijzetten om ook je eigen veiligheid te garanderen, zo blijkt maar weer. Jutta Leerdam heeft naar blijkt een echte politieknop in moeten schakelen voor haar veiligheid.

Relatie met Jake Paul

Jutta stond natuurlijk zelf al redelijk in de spotlights door haar schaatscarrière, maar dit valt in het niet vergeleken bij de faam die Youtuber Jake Paul door de jaren heen bij elkaar gesprokkeld heeft. Naast een miljoenenpubliek is de Amerikaan ook wereldwijd bekend, en dit is alleen nog maar vergroot door zijn nieuwe bokscarrière.

Bedreigd door haat

Sinds Jake en Jutta een item zijn, wordt de schaatster überhaupt al overspoeld met haatberichten en commentaar. Maar dat ze nog een extra tandje bij moest zetten, liet ze gisteren weten toen ze te gast was bij collegetour. Ze heeft nu namelijk een daadwerkelijke politieknop in bezit die ze kan gebruiken wanneer er onheil om de hoek loert. Dit vertelde een volger aan juice-koningin Yvonne Coldewijer, die daar natuurlijk meteen bovenop zat.

Ongemakkelijke Jutta

De volger was aanwezig bij het event en vertelde: "Twan vroeg haar naar het feit dat ze een politieknop (net als Tim Hoffman) en beveiliging zou hebben door haat en bedreigingen, uiteraard wilde ze daar ook niks over kwijt. Maar blijkbaar heeft ze dat nodig sinds ze Jake date. Maar je moet maar gaan kijken, wij vonden het een heel ongemakkelijk interview." Jutta houdt tot nu toe dus redelijk de mond toe voor liefje Jake, maar hoe lang houdt ze dat vol?

'Pissed off'

Volgens de volger was Jutta ook 'pissed off' aan het einde. Het zal toch niet makkelijk zijn een relatie te hebben met de controversiële Jake Paul. De aflevering van collegetour wordt 4 juni om 20.20 uitgezonden op NPO2. Dan kunnen we met eigen ogen aanschouwen hoe de schaatster er ongemakkelijk bijzit.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties