Jake Paul een gevaar voor Jutta Leerdam? 'Ik wil slechte dingen doen'

Show & Tel
Jake Paul een gevaar voor Jutta Leerdam? 'Ik wil slechte dingen doen'
© BSR Agency
Show & Tel

Jake Paul een gevaar voor Jutta Leerdam? 'Ik wil slechte dingen doen'

Jake Paul een gevaar voor Jutta Leerdam? 'Ik wil slechte dingen doen'
© BSR Agency

Jake en Jutta gaan al een tijdje lekker samen. De Amerikaanse Youtuber zette zelfs de bloemetjes buiten op Hollandse aarde vorige week, samen met zijn kersverse vriendin. Als dat geen echte liefde is. Toch deed hij gisteren in een interview een boekje open over zijn hectische verleden.

Allerlei gekke shit

Hij was niet altijd zo'n lieverdje: Jake heeft in zijn leven heel wat afgefeest, gedronken en poeders door zijn neus gesnoven. 'Ik zoop, nam drugs en deed allerlei gekke shit in Los Angeles' zegt hij. Dus toch een beetje uitkijken geblazen voor Jutta. De schaatster is al overspoeld met haat-berichten van mensen die haar relatie met de controversiële man toch maar niet snapten. Maar hier lijkt Leerdam zich helemaal niks van aan te trekken. Vrolijk blijft ze haar Social media accounts volspammen met kiekjes van de twee.

Boksen heeft me gered

Jake geeft toe dat hij vroeger niet op een gezonde manier omging met alle roem. Maar volgens hemzelf is hij een compleet veranderde man: boksen heeft zijn leven gered. Door zich te focussen op het in elkaar slaan van anderen kwam de Amerikaan toch weer een beetje tot zichzelf. 'Ik had iets nodig om me te redden', vertelt hij. 'Boksen verscheen plots op mijn radar. Er zit inderdaad een probleemkind in me. En die wil slechte dingen doen.'

Arme Jutta

Dat klinkt niet mis. Misschien hadden de volgers van Jutta toch gelijk toen ze haar waarschuwden. Het is te hopen dat de Youtuber het 'probleemkind' in hem dan toch voor altijd de mond kan snoeren. Volgens hem is dat geen probleem: 'Maar iedereen heeft een verleden. Ik schaam me er niet over om dit te vertellen. En ik ga nog lang door met boksen. Misschien haal ik wel een diploma als referee. Grappig toch? Als ik in de ring sta als een ref!'

Bekijk hieronder het interview met Jake: 

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties