Katja Schuurman bevrijdt haar voorgevel op Bevrijdingsdag

Show & Tel
Katja Schuurman bevrijdt haar voorgevel op Bevrijdingsdag
Show & Tel

Katja Schuurman bevrijdt haar voorgevel op Bevrijdingsdag

Katja Schuurman bevrijdt haar voorgevel op Bevrijdingsdag

Gisteren was het Bevrijdingsdag en dat vierde Katja Schuurman op ludieke wijze. Namelijk door haar verboden vruchten uit het net te bevrijden. Ze besloot een naakte plons te wagen in het IJsselmeer, ongeacht de aanwezigheid van vele picknickers en wandelaars. "Heerlijk Katja!"

Samen met een vriendin trotseerde Katja afgelopen zondag het Ijsselmeer. "Wat een heerlijke dag,'' titelt ze een foto waarop beiden topless in het water liggen. Inmiddels is Nederland al 79 jaar lang bevrijd van de Duitse bezetting, maar de tweeling van Schuurman laat zich ook niet langer onderdrukken. En dat bevalt haar volgers prima. "Heerlijk Katja zo naakt zwemmen,'' reageert een liefhebber.

'Teveel mensen in de buurt'

"Het is wel heerlijk weer, maar ik denk dat het water nog wel koud is. Ik zou graag met je mee willen lieve Katja,'' reageert ene Raymond op de foto op Instagram. Wellicht valt Raymond dan dubbel in de prijzen, want ene Maaike overweegt om zich ook naakt te water te laten: "Ik wilde ook naakt, in ieder geval zonder bikinitop, maar iets minder lef dan jij. En teveel mensen in de buurt." Uit deze reactie blijkt dat het zondag dus druk bevolkt was rondom het Ijsselmeer. Weer een andere volger denkt dat Katja iets te enthousiast is geweest met de verkoop van haar garderobe: "Dit krijg je ervan als je alles op Vinted gooit."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties