Lil' Kleine dumpt zoontje voor een bezoekje aan een pr*stituee

Show & Tel
Lil' Kleine dumpt zoontje voor een bezoekje aan een pr*stituee
© BSR Agency
Show & Tel

Lil' Kleine dumpt zoontje voor een bezoekje aan een pr*stituee

Lil' Kleine dumpt zoontje voor een bezoekje aan een pr*stituee
© BSR Agency

Nu hij op de proppen komt met een eigen docus-serie, zijn alle ogen weer op Lil' Kleine gericht. Mensen uiten massaal hun ongenoegen en stellen dat ze niet zitten te wachten op 'n filmreeks van een vrouwenmepper. De filmmaker praat ondertussen zijn mondje voorbij en lekt nu een schokkend verhaal over de rapper van gering formaat. "Direct door naar de prostituees."

Documentaire

Twee dagen geleden werd de trailer onthuld van de documentaire-serie van Lil' Kleine, die komende vrijdag op Amazon Prime verschijnt. Aan de hoeveelheid negatieve reacties te zien, blijkt dat werkelijk niemand zich verheugt op een verfilming van het leven van een driftige gnoom. In de serie wordt de rapper gevolgd door een cameraploeg vanaf zijn vrijlating in maart 2022. De makers vertellen dat “de nasleep van het verlies van zijn carrière, zijn vrienden en toegang tot zijn zoon” centraal staan in de documentaire. Lil’ Kleine en de mensen in zijn omgeving spreken over de kwesties die spelen, "waaronder roem, disfunctionele families, middelenmisbruik en relationele conflicten."

‘Op naar de prostituees’

Nick Hoedeman, de maker van dit filmprojectje, doet zowaar een schokkende onthulling in gesprek met De Telegraaf. Hij kan zich namelijk nog een specifiek moment heugen van Lil' Kleine op Ibiza. Zo vertelt hij dat Jorik na een stranddag op Ibiza met zijn vrienden en zoontje een opvallende uitspraak heeft gedaan, zodra hij zijn zoontje bij zijn ex heeft afgezet. "Jorik loopt terug naar zijn auto en zegt tegen vrienden: ‘Nou, gaan we naar de ‘prostituees’?"

De situatie was erg ongemakkelijk, vertelt hij. “Zo gênant. Of het een grap is, weet je nooit bij hem.” Wel denkt Hoedeman dat Jorik ertoe in staat zou zijn. “De scène is veelzeggend”, aldus de filmmaker.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties