Maxime Meiland neemt opeens een drastisch besluit

Show & Tel
Maxime Meiland neemt opeens een drastisch besluit
Show & Tel

Maxime Meiland neemt opeens een drastisch besluit

Maxime Meiland neemt opeens een drastisch besluit

Het lijkt erop dat Maxime Meiland het roer gaat omgooien. Wijnen, wijnen, wijnen is verleden tijd en heeft plaats gemaakt voor wateren, wateren, wateren. Gaat de realityster vanaf nu een sober bestaan tegemoet?

In haar Instagram Stories deelt Maxime een filmpje waarin twee vrouwen discussiëren over het drinken van wijn. "Ik drink niet meer", zegt de ene tegen de andere. "Maar ik drink wél wijn, want dat kan je halen bij de supermarkt. Dus dan is het voedzaam, toch?"

Waarschuwing

Maar wie op dit filmpje klikt, komt terecht bij een waarschuwing over het consumeren van de alcoholische druivensap. "Oooooh babe, no. No, no, no! Puur omdat je wijn kan kopen in de supermarkt, betekent niet dat het voedzaam is! Dit draagt bij aan het verkeerde beeld dat wijn niet zo 'gevaarlijk' is als sterke drank."

De persoon vervolgt: "Mensen denken vaak dat wijn, vooral rode wijn, gezond of prima te drinken is vanwege de antioxidanten, maar ik heb dit al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer: alle gezondheidsvoordelen die rode wijn biedt, worden onmiddellijk tenietgedaan vanwege de alcohol die erin zit."

Geen wijn voor Maxime

Opvallend is dat Maxime, die net als de rest van haar familie bekend staat om haar liefde voor wijn, dit fragment deelt. Gaat ze stoppen met drinken?

Brave Martien

Haar vader Martien liet eerder al weten alleen nog op 'speciale aangelegenheden' te willen drinken. "Zoals op de boekpresentatie van Maxime,'' zei hij in gesprek met Story. "In het weekend drink ik in principe ook niet. Onlangs zijn we met de hele familie uit eten geweest, dan neem ik wel twee wijntjes. Maar meer ook niet. Sinds ik niet meer drink, lig ik soms al om half negen in bed. Ik hoop dat de rest van mijn leven vol te houden. Ik voel me veel energieker, dat kan ik goed gebruiken."

Bekijk hier het fragment dat Maxime deelde:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties