Maxime Meiland wordt pislink tijdens interview: 'helemaal geen zin in'

Show & Tel
Maxime Meiland wordt pislink tijdens interview: 'helemaal geen zin in'
Show & Tel

Maxime Meiland wordt pislink tijdens interview: 'helemaal geen zin in'

Maxime Meiland wordt pislink tijdens interview: 'helemaal geen zin in'

Maxime Meiland werd het gister een paar graadjes te heet onder de voeten tijdens een interview met RTL Boulevard. Zij besloten haar te onderwerpen aan een vragenvuur omtrent het nieuwe schandaalboek van rivaal Caroline van Eeden. "Geen zin in,'' zegt de blondine daarover.

De Meilandjes hebben in hun boeken meerdere malen uitgehaald naar de ‘verbannen huisvriendin’ Caroline van Eeden, maar nu gehaaide tante een koekje van eigen deeg bakt, heeft de familie er opeens totaal geen zin meer in. Maxime Meiland deed gisteren knap lastig voor de camera van RTL Boulevard.

Parkeerplaatss*ks

Het boek van Caroline ligt begin oktober in de schappen, wat betekent dat heel Nederland zich kan inlezen over de vuige parkeerplaatss*ks van Martien. Die reageerde zelf al op de passage, die vorige week werd voorgelezen bij Vandaag Inside, en bevestigde dat hij inderdaad geregeld in andermans rijtuig kroop voor wat actie.

'Helemaal geen zin'

Maxime had gisteren een pr-dingetje voor de anti-rookcampagne Stoptober en dat zag reporter Aran Bade als een uitgelezen kans om haar eens aan te pakken. Maar zo makkelijk kreeg Aran de beroepsgiller niet aan het praten. “Hoe kijk jij naar dat boek? We zijn heel benieuwd wat daar in komt te staan. Wat is jouw reactie daarop?”, begint hij.

Maxime: “Ja, ik heb eigenlijk helemaal geen zin om het daarover te hebben. Nee, ik bedoel: hoe meer aandacht, hoe leuker voor haar, dus nee: daar ga ik het helemaal niet over hebben.” Aran: “Ja, voelt dat echt zo? Of denk je: laat maar komen, en: ze mag schrijven wat ze wil.”

Persvrouwtje

Dan komt een persvrouwtje zich ermee bemoeien: “Ik moet dit onderbreken. Daar gaan we het niet over hebben.” Maxime waardeert de onderbreking. “Nee, zo geen zin in. Nee, helemaal geen zin in.”

Aran doet toch nog een laatste poging om reactie uit te lokken: “En doet het je pijn wat er over je vader wordt gezegd? Dat ze dat naar buiten gooit?” De pr-dame maakt er wederom korte metten mee: “Hier gaan we het niet over hebben.”

Geen contact

Tot slot wil Aran weten of Maxime nog contact heeft met de schandaalboekschrijfster met de boze tong. Daar is Maxime wél duidelijk over: "Nee."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties