Peter Gillis haalt vernietigend hard uit naar Nicol en noemt haar lui

Show & Tel
Peter Gillis haalt vernietigend hard uit naar Nicol en noemt haar lui
Show & Tel

Peter Gillis haalt vernietigend hard uit naar Nicol en noemt haar lui

Peter Gillis haalt vernietigend hard uit naar Nicol en noemt haar lui

Peter Gillis is opnieuw gelukkig in de liefde met onderneemster Wendy van Hout nadat zijn relatie met vermeend golddigger Nicol Kremers op de klippen liep. Triomfantelijk wordt dit aan alle kanten gedeeld door het kersverse stel. In een nieuw interview sneert Peter ook nog even goed naar zijn ex.

Nieuwe vriendin

In weekblad Privé doet nieuwe vriendin Wendy een boekje open over de ontmoeting tussen haar en Gillis. Ze zat namelijk op het terras van een van zijn eigen vakantieparken en liet Gillis' hart sneller kloppen. 'Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd'. Dit misschien omdat Wendy als twee druppels water op ex Nicol lijkt, als een ware kloon. Peter heeft duidelijk een type.

Nicol op de vlucht

Nicol heeft Peter de laatste maanden natuurlijk wel laten zien dat ook zij een business woman kan zijn: ze besjoemelt momenteel half Nederland door mensen grof geld te laten neerlappen voor haar privé Snapchat. Verder houdt ze zich momenteel koest in het Spaanse Marbella, want de Nederlandse belastingdienst zit haar namelijk op de hielen. Madame was namelijk terloops vergeten haar erotische webshop te registreren bij de KvK.

Harde uithaal

Nu verschijnt Peter vandaag in een nieuwe aflevering van Podcast de Juice Show van Yvonne Coldeweijer, waarin hij gevraagd wordt naar ex Nicol. Veel positiefs heeft hij niet te melden. Als Yvonne vraagt over nieuwe vriendin Wendy zegt hij dat die liever is en 'dat is meer een onderneemster en hard werken. En Nicole, alle respect ervoor, maar hard werken, die weet niet wat dat is. Dat geeft ook niet maar dat is het verschil tussen die twee dames.'

De luiheid zelve

In andere woorden: Nicol is de luiheid zelve. Gelukkig heeft ze dan van haar ex vriend in ieder geval nog wat tactieken overgehouden om de belastingdienst te slim af te zijn en kan ze haar bankrekening toch spekken.

Beluister HIER de nieuwe Podcast aflevering met Peter.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties