Kijkcijfers Peter Gillis storten in na aso-gedrag

Show & Tel
Kijkcijfers Peter Gillis storten in na aso-gedrag
Show & Tel

Kijkcijfers Peter Gillis storten in na aso-gedrag

Kijkcijfers Peter Gillis storten in na aso-gedrag

Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, het realityprogramma van campinggigant Peter Gillis is gisteravond van start gegaan met slechts 532 duizend kijkers. Dit wordt door kijkcijfer specialist Tina Nijkamp de 'verliezer van de avond' genoemd.

'Walgelijk'

Dit waarschijnlijk omdat het publiek klaar is met het gedrag van Gillis. Zo ook Jordi Versteegden in de Podcast Strikt Privé: 'De manier waarop hij blijft omgaan met zijn personeel, onder anderen zijn nieuwe P.A., dat vind ik toch walgelijk om naar te kijken, moet ik je eerlijk zeggen. Ik vraag me ook nog steeds af: moet je zo’n man een podium geven? Dat is iets waar ik persoonlijk niet naar kan kijken.'

Negatieve publiciteit

Het is duidelijk dat Versteegden niet de enige is die zo over de voormalige kiloknaller denkt. De kijkcijfers zeggen genoeg. Volgens Tina Nijkamp: 'Massa is Kassa staat pas op plek 19 en dat is helemaal geen goed begin van het eerste seizoen zonder Nicol. Wordt Nicol gemist? Pas de nummer vier van half negen. De magie van Massa is Kassa lijkt weg, de kijker heeft er vooralsnog lineair een beetje genoeg van. Wellicht wordt het uitgesteld nog goed bekeken, maar dit lijkt net als De Bevers op RTL 5 zorgelijk te gaan worden. Volgende week wellicht ook nog ingehaald door Thijs Zeeman? Hij heeft maar 8.000 kijkers minder. Alle negatieve publiciteit straalt nu ECHT af op de kijkcijfers'.

Nicol Kremers gemist

Zou het dan echt waar zijn dat Nicol toch gemist wordt door de kijker? Naar laatste zeggen is die nog steeds in het Spaanse Marbella aan het feesten en druk bezig de Nederlandse belastingdienst te ontlopen. Wie had ooit gedacht dat de afwezigheid van de vermeende golddigger invloed zou kunnen hebben op de Massa is Kassa kijkcijfers. We houden het er voor nu gewoon op dat het aso-gedrag van Peter toch vooral de oorzaak is hiervan.

We kunnen de grollende Peter Gillis in ieder geval weer iedere dinsdag om 20.30 op SBS6 op de beeldbuis aanschouwen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties