Rens Kroes benadert slachtoffer van haar man, Yvonne Coldeweijer is verbijsterd

Show & Tel
Rens Kroes benadert slachtoffer van haar man, Yvonne Coldeweijer is verbijsterd
Show & Tel

Rens Kroes benadert slachtoffer van haar man, Yvonne Coldeweijer is verbijsterd

Rens Kroes benadert slachtoffer van haar man, Yvonne Coldeweijer is verbijsterd

Griezel-Fries Rens Kroes, de zus van topmodel Doutzen Kroes, vindt het super a-relaxed dat haar kerel in het cachot zit vanwege het verkrachten van een vrouw. "Allemaal sensatie,'' noemt ze het. Yvonne Coldeweijer is 'verbijsterd' na het horen van deze uitspraak.

Het Openbaar Ministerie heeft gisteren in hoger beroep vier jaar cel geëist tegen Sid S., de man van Rens Kroes. Hij wordt ervan verdacht in september 2016 een vrouw te hebben verkracht, maar wist de zaak keer op keer uit te stellen. Aangezien hij vluchtgevaarlijk is, hebben ze hem nu per direct opgesloten.

Boze Rens

De details rondom de zaak van Sid zijn ronduit walgelijk. Hij zou tegen zijn slachtoffer hebben gezegd dat hij haar nek zou breken als ze beweegt en dingen als 'ik vermoord je serieus' en 'ik wil diep in je komen'. De vier jaar celstraf die nu geëist is, is hoger dan de celstraf die hem aanvankelijk werd opgelegd.

Menig mens krijgt acute braakneigingen van deze zaak, maar Rens maakt zich totaal niet druk om de wandaden van Sid. Sterker nog, ze vindt dat het OM overdrijft. “We hebben Rens Kroes vandaag even kort telefonisch gesproken. Zij is getrouwd met hem. Die belde ons terug, omdat ze dacht dat wij iemand anders waren en ze wilde ook niet echt lang reageren”, vertelt Luuk Ikink in RTL Boulevard.

‘Sensatie!’

Wat moest die Rens? “Ze zei wel dat het ontzettend sensatiegericht is allemaal. Ze wil zich focussen op hun privésituatie. Verder wilde ze niet reageren op alle vragen die we haar hebben voorgelegd, onder andere over die verhuisplannen die ze zouden hebben en dat ze naar Afrika zouden willen gaan.”

Rens begeeft zich zelf ook op glad ijs, nu Yvonne Coldeweijer heeft gelekt dat ze het slachtoffer van haar man zou hebben benaderd op een festival. Dit zorgde voor een hoop angst bij het slachtoffer. “Daar wil ze ook niet op reageren, op de benaderingen aan het slachtoffer die zij gemaakt zou hebben, waar het slachtoffer ook niet van gediend was”, aldus Luuk.

Yvonne reageert

Deze zaak is vorig jaar aan het licht gekomen door Yvonne Coldeweijer en haar spionnenploeg. “Fout, fout en nog eens fout. Rens, wat moet je met deze engerd? Red flags all over!"

Yvonne deelt nu een video op Instagram waarin Rens staat te kokkerellen en sneert: “Vandaag de dag zit haar man vast voor verkrachting, maar Rens zelf houdt zich lekker bezig met gezonde receptjes koken en de schone schijn ophouden. Het is niet mogelijk om te reageren onder haar posts.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties