Rico Verhoeven krijgt het aan de stok met Badr Hari

Show & Tel
Rico Verhoeven krijgt het aan de stok met Badr Hari
© BSR Agency
Show & Tel

Rico Verhoeven krijgt het aan de stok met Badr Hari

Rico Verhoeven krijgt het aan de stok met Badr Hari
© BSR Agency

Kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari komen naar buiten met een opmerkelijke oproep: iedere doorsnee Nederlander die een lichte vecht mentaliteit heeft kan zich opgeven om te worden geselecteerd als vechter in een nieuw programma van Videoland.

Nieuw programma

Rico opent de video, die verscheen op de Instagram pagina van Badr: 'Een nieuwe strijd met Badr. Dit keer niet in, maar buiten de ring.' In het filmpje zien we Badr en Rico, die elkaar in de ring gevaarlijk in de ogen staren. Badr gaat verder: 'Voor een nieuw Videoland programma ben ik op zoek naar de allerbeste vechter in de weltergewicht klasse.'

Vechten

Het gaat dus blijkbaar om twee teams die klaargestoomd worden door de twee kickboksers, maar alleen mannen met een echte vechtmentaliteit die in de klasse 77 kilo vallen. De twee proberen hun teams flink tegen elkaar op te zetten. Volgens Rico: 'Ik doe dit niet alleen, mijn team en ik gaan jullie klaarstomen en laten zien dat we ook buiten de ring altijd willen winnen. Hierna moet Badr nog even melden: 'Samen met mijn team zullen we jou voorbereiden, en zullen we van Rico winnen. '

Fight ready

Rico vervolgt 'Durf jij de uitdaging aan, weeg je 77 kilo en ben je fight ready? Geef je dan op en maak kans om op het allergrootste podium te staan, einde van het jaar.' Het filmpje wordt afgesloten door Badr met 'Train hard en zorg dat je een ware kampioen bent.' Dus voor alle Nederlandse vechters die deze uitdaging wel zien zitten, schroom niet en geef je HIER op. Dan kun je eind dit jaar in elkaar geslagen worden onder het oog van Badr en Rico. Wie droomt daar nou niet van?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties