Rico Verhoeven: wat kan die man niet? Knokken als een bezeten kangoeroe, een staaltje acteerwerk neerzetten waarnaast Leonardo compleet verbleekt én je smaakpapillen uitvoerig verwennen met zijn eigen sushi menu. Het houdt niet op!
Stiekem is zijn restaurant Mood Streetfood in 2020 al geopend. Wel kwam er even een pandemie tussendoor geglipt, maar inmiddels draaien ze weer op volle toeren. Het is een samenwerking tussen topchef Eveline Wu en vuist-acrobaat Verhoeven. Ze serveren er Asian Fusion gerechten van, naar eigen zeggen, hoge kwaliteit. Rico is zelf ook wel eens aanwezig in het filiaal in Eindhoven om daar met fans op de foto te gaan en ze eventueel hoogstpersoonlijk sushirollen te voeren terwijl hij vliegtuiggeluidjes maakt.
Rico aan de Rico kip
Voor iedereen die durft te vergeten dat Rico hard aan het timmeren is aan zijn horeca-imperium, plaatst hij nog even een foto in zijn Instagram story. 'Net klaar met trainen en snel even mijn 'Chicken Rico' opnieuw opgewarmd van Mood Streetfood,' schrijft hij erbij.
Zo'n Rico-kip heeft moeten knokken voor zijn leven voordat hij in die bowl belandde en die strijdlust proef je gegarandeerd terug. Precies wat je verwacht van een vechtersmaal. Bon appetit!
Hoofdingrediënt: zelfliefde
Creatief met namen voor zijn gerechten is hij zeker geweest. Zo denkt Rico altijd outside the box en beseft hij als geen ander dat niet álles alleen maar om hem hoeft te draaien. Daarom heet een sushirol met garnaal, avocado, krab salade en komkommer een 'Big Rico Roll'. Een bowl met rijst en kip? 'Rico Chicken' natuurlijk. Narcisme? Nog nooit van gehoord.
Plaats reactie
0 reacties
Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.
Bekijk alle reacties