Schaamteloze Nicol Kremers showt haar complete borstpartij

Show & Tel
Schaamteloze Nicol Kremers showt haar complete borstpartij
Show & Tel

Schaamteloze Nicol Kremers showt haar complete borstpartij

Schaamteloze Nicol Kremers showt haar complete borstpartij

Het is inmiddels bekend hoe Nicolleke, de ex van Gillis, de kost verdient. De stoeipoes gaat gretig uit de kleren voor haar abbonees voor een bescheiden prijskaartje van 20 euro per maand. Voorheen deed ze als geraffineerde zakenvrouw de marketing zelf, maar nu vertrouwt ze de grote verantwoordelijkheden toe aan een extern bureau. Gelukkig weten zij precies hoe ze reclame moeten maken.

Kremers staat ingeschreven als 'angel' bij Live Your Temptation. Het management omschrijft zichzelf als een professioneel team dat zich richt op social media, fotografie, video's en exclusieve content. De doelgroep waar ze het liefst hun dienst aan verlenen zijn de naaktlopers met een bijzonder zwakke werkethiek. Hun slogan luidt daarom: "Jij kunt meer verdienen door minder te doen!"

Uitdagende beelden

Op hun Instagrampagina proberen ze bronstige kerels te paaien met foto's van hun zogenoemde engeltjes. Ze schrijven er teksten bij als: "Wil je exclusieve content zien van deze prachtige angel? Stuur ons een DM of neem een bezoekje aan onze website." Vandaag plaatste ze ook een paar foto's van Nicol. Je bent waarschijnlijk al wat gewend van het Brabantse troelleke, maar deze beelden zijn een stuk uitdagender dan voorheen. Het is duidelijk dat dit managementbureau de potentie van Kremers wilt uitmelken tot de laatste druppel.

Op het kiekje in kwestie draagt Nicol een openhangend jasje. Ze onthult daarmee deels haar siliconen gebergte. Niet iedereen wordt er misschien warm van, maar ene René reageert in ieder geval: "Wat ben jij lekker en wat heb ik zin in jou." Die mag alvast diep in de beurs gaan tasten.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties